A perfect day

Den har varit en helt underbar sommarlovsdag! Det enda som stör känslan är att det faktiskt är skola i morgon, men det blir chill. Städning och brännboll, inte så illa ;)

Ella och jag har rört oss något så otroligt mycket idag: först cyklade jag hem till Ella här nere från centrum, sen så cyklade vi till dånviken, från dånviken ner till centrum och till mig, för vi skulle
egentligen till garnudden men ändrade oss för vi hade några kompisar som var vid tullan. Så då cyklade vi till tullan, badade, tog det lugnt. Sen så cyklade vi hem till Ella, åt middag, sen så cyklade vi ner till centrum och köpte glass. Sen cyklade ella hem och nu sitter jag här! :D

Jag vet, förklaringen lät som den kom från en 10 åring, men det var bara för att göra en lång historia kort :) Jag har verkligen lagt all min tid på skolan den här terminen, och märker att jag verkligen uppskattar all fritid i alla dess former :) I dag var jag vid hoppklipporna/tullan med Ella, Agge och Jacke, och det är en sån där grej som jag uppskattar. Att få bada i solskenet med roligt sällskap. Att sitta på berget i solskenet och prata om allt och inget. Det är ett sådant där sommarögonblick och minne som man inte vill att det ska gå över.

Ella är som (vanligt) en sissy när det kommer till badbiten, så det var kul att ha ett par killar som är på ens egen badnivå ;)

Förresten var det ett par skumma killar på moppe som (typ) följde efter oss i dag. Först kom dem till bryggan vid dånviken när vi var där, och började väl lite halvt snacka med oss. Men jag kände inte riktigt att jag orkade- eller ville. Vad vad dem ha varit, jämngamla eller ett år äldre kanske.
Men grejen är att: dem badade inte när vi inte badade, och när vi skulle dra så drog dem också. Sedan stötte vi på dem 7 gånger resten av dagen (ja, jag har räknat). Som Ella sa: som efterhängsna getingar.

Nej nu var jag lite halvt elak. Men i allafall, på kvällen så satt jag och Ella här nere i skönviksbryggan, åt glass och myste med hundarna. Det här, det var min perfekta dag.

I morgon ska vi åka och bada i morgon efter skolan igen, och vi ska försöka dra med ett så stort gäng som möjligt! :D






Jag ♥ Sverige på sommaren.

Ska nog sno lite bilder från Ellas blogg sen ;)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback design av: erican.webblogg.se
RSS 2.0