Godnatt hälsning

God natt kära människor därute. Nu ska jag krypa ner mellan lakanen och läsa min bra bok, och sedan sova. I morgon blir det stan+ shopping med mina kära vänner Erica & Ellinor. God natt!


Jullovet segar sig fram

Hejsan svejsan! Rubriken talar verkligen klarspråk, jullovet segar sig verkligen fram. Inte för att jag vill att det ska ta slut, men det finns så lite att göra såhär på vintern.

I dag har jag iallafall varit med bästa Erica ( www.erican.webblogg.se). Vi gick ner till centrum och fikade på kaffestugan och bara hade det mysigt. Just nu sitter jag hemma och väntar på att Erica ska smsa mig och säga att hon har ätit klart, för jag ska nu hem till henne och sova över! Det ska bli skoj faktiskt, och jag är glad att jag slipper spendera hela natten med att glo på datorn, som jag allt för ofta gör när jag har tråkigt.

Jag har fört över filmen Never Say Never till en USB-sticka som jag ska ta med, jag menar: vad är bättre än att sova över och se Never Say Never? :D Hihi ska bli roligt värre, speciellt eftersom det kommer vara Ericas första gång att se den! Wihoo! Det blir 6:e gången jag ser den, utan överdrift C:


My honey! ♥


Ericas hot chocolate w/ cream!


Mitt chai-te. Godast!


Jag måste bara få säga att jag verkligen älskar min Gryffindor-halsduk. Den är så snygg & cool, och jag känner mig..speciell när jag har den. Obeskrivlig känsla det där.

Men hursomhelst, ha det gött!


Evenings in London

"Evenings in London"- Drake, cover by Cody Robert Simpson.

Så vackert, jag får rysningar. Det här, det är en begåvad kille. Ni måste se den här. Den är värd fler views.


After Christmas

Hello Boyz and Gurlz! Hur har ni det då? Jag är glad nu, efter jul sådär, men ganska uttråkad. Jag är rastlös. Det blir jag alltid under vinterlovet, då man inte kan vara ute och bada som på sommaren :/

Jaja nog med det tråkiga! Jag har ju faktiskt firat jul två gånger, som jag gör varje år för att mina föräldrar är skiljda. Det är en av plussidorna med att ha separerade föräldrar! Jag orkar inte gå in på alla mina julklappar jag fick, det skulle ta evigheter... Men det jag blev gladast över är: Ett CAPO (nu kan jag äntligen sjunga till gitarren), ett gitarrfodral (nu kan jag äntligen transportera den), och en GRYFFINDORHALSDUK! Alltså en halsduk från Harry potter filmerna, som dem har i filmerna! Och jag valde Gryffindor framför Slytherin. Den är svinsnygg, och jag är jättestolt. Mamma sade att den kostade 500 kr, så den är påkostad :)


Såå snygg!

Sen så fick jag i julklapp av pappa en ONEPIECE! Jag ska få välja vilken jag vill på hemsidan, och så beställer vi den. Den här har jag valt, och skall beställas i morgon!


Snygg va?

I går firade jag jul med pappa och Linnea och mina småsyskon Edwin och Emmi. Då kom även Min låtsasmorfar och hans sambo över. Det var väldigt mysigt och vi hade ett stort julbord. På kvällen sedan kom ju tomten (morfar), men det är ju mest för småbarnens skull :) I dag firade jag jul hemma hos mamma med henne och Elias. Mormor och Clas kom dessutom, som dem gör varje år. Där blev jag överröst med julklappar! När jag fick mitt capo, hämtade jag gitarren för att testa. Min mamma insisterade på att jag skulle spela och sjunga då inför alla. Typiskt. Det var roligt, men lite pinsamt. Jag spelade "When I held ya" med Moa Lignell, och "Mistletoe" med Justin Bieber. Gissa vad det resulterade i? Jo, mormor grät. Haha..... :)


Min julaftons-outfit!


Chestnuts!


Glada små tomtenissarna ♥


Lite klappar! Och jag fick min älskade Erragon bok, ARVTAGAREN, som är den fjärde och sista boken i serien. Jag kommer gråta floder när jag läst klart den.


Micro fick en liten present också :)


Crème brulé, godaste desserten!


Min brorsa fick en Plasma-boll, så cool :D




Finaste lilla Fjodde!

Det var lite bilder det, just nu är jag iallafall hemma hos pappa och pratar med Ellinor över skype. Två timmars samtal hittills, wihoo :D

Ha det gött!











All I want for Christmas, is you...

Ögon & örongodis.

Justin Drew Bieber i mitt hjärta ♥

MERRY CHRISTMAS!











Jag hörde att Justin är hemma i Kanada nu över jul och spenderar tid med sin familj. Jag är glad för hans skull att han tar en paus!


Hemma hos Erica

Vet ni vad som är riktigt surt? Jag hade suttit i tio minuter och skrivit ett jättelångt inlägg här på telefonen, sen skulle jag kopiera texten i händelse av att blogg.se appen bara stängdes ner (som den ofta gör) men när jag markerade råkade jag trycka på "cut" istället för "copy", och där försvann tio minuters arbete. Puttsväck. Just nu är jag hemma hos Erica och väntar på att hon och Hanna ska komma tillbaka från Konsum. Utstött som jag är får jag fint vänta här, för jag har inget busskort ;/ vi ska se på film och bara mysa! Ha det gött, och vi hörs kanske senare ikväll ❤


At Tanias house

Hej alla människor och aliens! Hur har ni det? Jag är toppenglad just nu, för om ca en kvart ska vi gå till skolan och ha FUCKING SKOLAVSLUTNING! Inte mycket att säga mer nu för nu är det lite stressat, men ciao banana!


(Ella, jag, Tania)







över & ut


Free time

Hello people! Just nu är jag hemma och ska strax gå ner till skogen med min lilla vovve så han får springa lös lite. Tania, Nor och Ella gör mig sällskap. Uppdaterar lite senare om fortsatta planer! Ha det gött!


Christmas time

Hello hello pöple! (Min lite omvridna och försvenskade variant av people). Har ni det bra nu i juletid? Jag känner att julandan äntligen börjar infinna sig, det är nog tack vare snön som äntligen kommit! :D

Sista dagarna i skolan har varit mysiga, och i morgon är sista dagen innan JULLOVET, det betyder att vi bara ska läsa hela förmiddagen i skolan, vilket ska bli ytterst skönt faktiskt. Jag älskar att läsa! Vi slutar lite tidigare i morgon också, 13.30, för att sedan komma tillbaka till skolan 16.00 och ha julavslutningen i skogen som vanligt, sedan få betygen i klassrummen! Väldigt skönt att ha avslutningen på tisdag eftermiddag istället för onsdag morgon. En extra sovmorgon! :D

I dag efter skolan åkte jag och Hanna in till stan och handlade och fikade. Det var jättemysigt! Stockholm på kvällen, med snö och julbelysning och julmarknader- det finns inget mysigare. Christmas mood, yes indeed!

Jag känner mig faktiskt väldigt bra nu också. Ni vet gubben som brukar sitta i trappan vid centralen (brevid mcdonalds) med en tiggarkopp i handen? Jag lade ner en tjugolapp där, och det kändes bra att se hans ansikte lysa upp lite för en sekund eller två medan han sa "tack så mycket!".

Men här är iallafall vad jag fick med mig hem!


//Stickad kort polotröja från H&M- 100 kr// Väldigt mysig faktiskt!


//Finaste byxdressen ever från H&M- 299 kr//


KÄRLEK ♥







Sötaste Hanna! ♥




(L)








Det här är min drog varje gång jag är inne i stan. Kommer inte riktigt i håg vad det heter men det är någon typ av is-cappucino. Dödligt god!

Hanna och jag gick runt på stan och pratade seriös engelska men lite överdrivet, det var jättekul att se folk kolla på en när man gick förbi! Inne på punkt shop fortsatte vi, och receptionisten frågade "Ahaa you speak english, where are you from?" jag sa " Yeah, we're from the UK!". Det var bara lite kul faktiskt, att folk går på det hela tiden! x)

Ciao banana!





Hos Erica!

Sorry, jag har helt glömt bort att blogga! Nu är det iallafall helg, och jag har under hela gårkvällen och dagen i dag spelat. Nördigt, jag vet. Men på senare kvällen nu gick jag hem till Ekis och vi har suttit och tittat på Harry Potter och hemligheternas kammare, klassiker! Och så har vi kollat på Pewdiepies videor, skönaste snubben det där <3 I morgon ska jag hem till mina kusiner för att fira min fina kusin Natta som fyller år. That's my plans. Men nu ska jag bege mig hem från Erica. I brist på bild så får ni kolla på den här übersnygga människan! Cody Simpson i mitt hjärta <3


Grattis älskling!

Alldeles för trött för att skriva något. Helt utmattad. Men jag måste ju bara få skriva grattis till min älskade Welsh som fyller 7 år i dag. Herregud vad tiden går. Grattis och jag älskar dig Micro Picro <3


IKEA

Blev att impulsåka till IKEA med Pappa, Emmi och Edwin. Skulle äta där tror jag. Hörs senare!


End of days

"Some say that the world will end in fire, others in ice. I say; why not in the most terrible plague mankind has ever seen?"


Grattis lillebror!

Hejsan svejsan kompisar!

Först och främst vill jag gratta min kära lillebror Elias, som går från p12:a till trettonåring idag! I morgon fyller även mina kära lilla älskling Micro 7 år.

Just nu är jag så satans trött. Vi åt middag nere på kolgrillen, jag, mamma och Elias som en speciell födelsedagsmiddag. Orkar inte skriva så himlans mycket i dag. Under hela kvällen har jag faktiskt bara suttit och skissat. Jag har länge velat göra ett porträtt av Justin Bieber, men jag har inte hittat inspirationen. Men i dag kände jag faktiskt för det! Färdigställde nästa hela, men efter ett tag gick det simpla upp för mig: jag hade missbedömt avståndet mellan näsa-munnen-ögonen, så jag skall göra om. Ni får se när jag är färdig! Detta är bilden jag portätterar.


Justin som liten. Otroligt söt!

Mamma och jag ska strax se på en film, Contagion. Chillax alltså! ;)

Over & out

Tisdag tisdag untz untz

Hallå igen! Nu är jag hemma hos mamma, morfar har åkt, och mina läxor är färdiga tills i morgon. *pust*. Det betyder att jag har some free time! :D Men vad ska jag göra? Hmm... Jag är ju hemma hos mamma, så jag kan inte spela CSS, minecraft, Amnesia, eller något på ps3. Och Elias har ockuperat xboxen. :/

Jaja, det blir väl att kolla på tv eller youtube.

I morse började vi inte förrän 08.45, så det var skönt med lite sovmorgon. Jag sov faktiskt ända till 07.50. Lyx va? Det var väldigt mysigt på Luciafirandet, även om det bara är sådär halvkul att sitta och lyssna på 10 jul låtar. Däremot så gjorde Emma, David och Verra jättebra infrån sig som luciatågets huvudpersoner!

Uppe i klassrummet igen sen fick vi lussebullar, jag hade dessutom missat frukosten på morgonen så det passade jättebra! Sedan var det bara vanliga lektioner under dagen :)





 









Over & out!





På språng!

Ett litet snabbt hej nu då innan jag drar i väg igen!

Fick verkligen stressa hem till pappa nu efter skolan för att hämta mina grejer+Micro för att det är dags för veckobyte till mamma! En liten fågel viskade i mitt öra i går att Morfar skulle vara hemma hos mamma redan kl 3 i dag för att fira min lillebror som fyller år i morgon, så nu blir det att ta den där halvtimmespromenaden till mamma på en kvart! Morfar har nu varit där i en kvart redan!

Blev mycket bilder från Lucia i dag, uppdaterar senare ikväll.

Nu ska jag bara trycka i mig en macka eller något, sen drar jag!

Over & out!


Varje dag så skyfflar jag, ynf!

Angående den skumma rubriken: det är min kära kusin Robin som hela tiden skriver "varje dag så skyfflar jag" istället för att skriva "everyday I'm shufflin'". Och "ynf": fråga mig inte ens vad det betyder. Det är typ som UNTZ UNTZ, OPPA eller WOOP WOOP, fast mycket mer cynisk och ironiskt. Det är min kusin det, skum, rolig, cynisk och ironisk. Haha.

Fast det var inte anledningen jag skrev det här inlägget. Bara för kul tänkte jag skriva lite lätt TIO SAKER SOM GÖR MIG GLAD I VARDAGEN.

Såå..



1. Komplimanger!- Ja vem blir inte glad av det? Det behöver inte vara stora grejer, utan bara "åh vad fin du är i dag" eller "vilket bra arbete!". Fast jag blir faktiskt jätteglad när mina klasskompisar säger typ "alltså Elina du är du positiv hela tiden och en sådan glädjespridare".

2. Att GE komplimanger!- Det är minst lika roligt och givande som att få komplimanger! Att se någons ansikte lysa upp eller kanske till och med rodna lite? ;) Det finns ingen bättre känsla!

3. Kramar!- Kramar i vardagen, av vänner, det finns inget bättre <3

4. När lärarna ger beröm för ett arbete eller liknande!- Känslan av att lyckas med någonting, den är speciell :)

5. Att bli retad!- Misstolka inte det här, det är ju absolut inte kul att bli mobbad! Men de där skämtsamma pikarna, knuffarna och orden som man egentligen skulle ha tagit illa upp av om det inte var ens bästa vänner som sade/gjorde det. Och att kunna låtsas-sura efteråt. Haha, det är det bästa och någonting jag inte skulle kunna klara mig utan <3

6. Att läsa veckobrevet och inse att man har nästan inga läxor alls följande vecka. Då kan man börja göra upp roligare planer!

7. Fredagar! Efter en veckas slit är det dags för helg. Sen så är det alltid så lugn och mysig stämning på fredagar :D

8. När folk frågar om man vill vara!- När ens vänner frågar: "ska vi vara efter skolan", "ska vi fika", "ska vi spela" eller "ska vi se på film". Ja you know, whatever!

9. När folk behöver hjälp!- Med det menar jag inte "HJÄÄÄLP JAG HÅLLER PÅ OCH DÖÖÖ HJÄÄÄLP MIG" utan mer när dem behöver hjälp med en fråga, en läxa eller en uppgift och faktiskt väljer att fråga mig. Det känns verkligen som om man är uppskattad :D

10. Att kunna slappna av efter en hård skoldag och fortsatt plugg hemma. Med en bra bok, en film eller ett grymt spel. Love it! ♥



Det här är btw ett litet kollage jag gjorde härom kvällen :)

Ciao!

Right here right now

Läxor och dagdrömmar <3


Officiell nobelpristagare!

Hallå hallååååå määäniiiskor! :D

I dag var en myyyycket kul dag in tha school faktiskt. Lite annorlunda. Vi började med vanliga lektioner och sådär, men sista lektionen hade vi nobelfirandet i klassen, ett kul litet firande som alla nior i Nytorpsskolan har varje år. Alla klär upp sig jättefint och det är bara allmänt mysigt!

Jag hade på mig min fina svarta klänning som jag hade under Sussis bröllop, och under lunchrasten stressade Ella och jag hem till mig för att hinna äta och hämta ett par skor innan vi började igen. Gissa vad? Vi HANN! Det var faktiskt bra jobbat!

Min fina vän Julia agerade fotograf under nobelfirandet, och hon ska eventuellt ladda upp fotona på facebook. Då ska jag visa er bilder därifrån :) Jag håller bara tummarna för att hon lägger upp dem! 

En lite kul grej: i klassen delades det ut fem (?) priser tror jag det var, och jag vann faktiskt priset i litteratur! :D Det var faktiskt kul, och inget jag förväntade mig. Jag är inte så bra på att vinna priser, vet ni. Men det var sjukt kul, och dessutom skulle man hålla ett litet tacktal. Haha, det var skojs!

Emelie A hade dessutom klippt i hop en film från när klassen var på vässarö i 6:an, den var 30 minuter lång, men ärligt talat kändes det som 10! Det var jättekul att kolla på, hur alla har förändrats och hur alla var. Så sjukt söta. Jag vet inte hur många gånger under filmen jag skrek " ÅÅÅh jag DÖÖÖÖR vad söt, liten, knubbig..". Jag ♥ min klass. Cred till dig Empali för en underbar film! N-O-S-T-A-L-G-I.


(man måste älska Micro i bakgrunden)


Utöver diplomet fick jag ett paket med innehållet enb bok (Flicka med pärlörhänge) och en kexchoklad, som David då på hemvägen norpade åt sig som en hungrig Piraya. Men men! :)
Sen så meddelade lärarna också att dem ska läsa upp min novell/berättelse under lektionen i morgon, och det ser jag faktiskt fram emot :D

I dag är det faktiskt inte jag som har hållt i kameran så mycket, och bilderna är få. Men här har ni några få bilder från i dag!


Ella och Elin!


Tania!


Tre muppar!


Var ju bara tvungen att ta foto på EEELIIIIIT under bildlektionen


Hanna och jag vara bara tvugna att fota detta under bildlektionen. Detta är ett av Pablo Picassos "mästerverk"(skiss) som orginellt nog heter "Häst".


Det här var tragiskt nog den bästa bilden jag fick under Nobelfirandet.. :/ Håller tummarna för Julia!


Här har ni kill-ligan ;)

Men trots mitt solskenshumör just nu, är det ändå något som ligger och gnager och gör mig väldigt frustrerad, och i bland glad. Jag skulle egentligen bara vilja skriva av mig och strunta i konsekvenserna, men det går bara inte. Det är en grej, ett faktum, som har förföljt och plågat mig länge. Och jag vet inte vad jag ska göra åt det. I bland gör det mig jättelycklig, och i bland vill man bara springa all världens väg. Det är säkert ingen som förstår vad jag menar.. Men.. ah jag vet inte. Det är just därför jag är frustrerad, kokande och arg. För JAG INTE VET.

Just nu för ögonblicket, IRL, väntar lite engelskaplugg. Jag ska jobba några sidor i grammatikboken. Fun. Not.

I morgon är det dessutom Lucia i skolan, så det ska bli extremt mysigt!

Ciao banana!





S.a.t.u.r.d.a.y

Tjosan alla fina människor! Hur har ni det? Just nu är jag väldigt trött iallafall! Var som sagt på hundmässan i dag, jag ska lägga upp bilder och så i morgon, så för tillfället berättar jag bara att det var väldigt kul alltså! Så mycket olika hundraser och shower så jag blev överväldigad. Gud så mycket foton jag har tagit och hundar jag har hälsar och gosat med :)

Under eftermiddagen hängde jag lite med Baggeyy @ my place, han hjälpte mig med att ladda ner my beloved Amnesia, för att jag är så nedladdningshandikappad. Så nu är det fixat och färdigt, och gud så glad jag är :D

Mina föräldrar var i väg hos mina kusiner på middag, så nu mot senare kvällen har jag och min kära bror Elias lagat mat tillsammans och sedan såg vi på Skattkammar-planeten framför tvn. Vilken klassiker alltså. Grym!

Jag sitter just nu och väntar på att bästa Cody Simpson ska börja live ustreama. Men det bröts och jag vet inte om han kommer tillbaka :'/ Jag väntar i härdigt! (http://www.ustream.tv/channel/codysimpsonmusic )

Mina planer för kvällen var egentligen att spela, men jag är alldeles för trött pga. hundmässan. Ska kolla lite youtube, läsa, och sedan sova! Hörs i morgon igen :)


I brist på bilder får ni en bild där jag iallafall försöker se någorlunda entusiastisk ut!

Ciao banana! 

I'm frickedy frackedy bored

Tjena människor!

Just nu sitter jag i sängen med datorn i knät (det finns inget bättre) och bara slappar. Skoldagen har väl varit helt okej, även om jag inte låg på topp. Har varit på ganska dåligt humör i dag, men jag vet egentligen inte varför. Lektionerna var som vanligt, men slöjden! Don't talk about it. Den mest utdragna, jobbiga och tråkiga lektion jag har varit med om. Redovisningar i en hel timme. Pffffft.

Påväg hem från skolan tog jag iallafall ut min negativa energi på min kära (men stackars) vän Agge... Vi två+slaskig snö= inte bästa kombinationen. Jag tycker även lite synd om dig Erica som hamnade emellan ;/ :) För att sammanfatta det: jag var dyngsur och iskall när jag kom hem.

Eftermiddagen ägnade jag åt, tråkig som jag är, att städa. Dammsög rummet och hela mellanplan. Plus städade toaletten. Inte trevligt alls kan jag säga! Men nu glänser det :) Pappa lovade mig att vi skulle göra i ordning och städa ur biorummet i dag också, men han orkade inte när han kom hem. Så typiskt. Det ser ut som en äckelhåla där inne med kartonger och travade böcker, pga. att vi nyligen gjorde om förrådet till Emilias rum, och då skulle pappa bara ställa sakerna i biorummet "tillfälligt". Tillfälligt blev till två månader. Och jag blir galen. Jag vill inte ta hem någon hit medan det ser ut såhär. och biorummet är det rummet jag spenderar all min tid i när jag spelar. Bara för att dela med mig lite av mina bekymmer just nu.

I morgon blir det iallafall hundmässan för min del, ska vara där till kl 09.00 när det börjar. Ska bli grymt kul faktiskt! Sedan på kvällen ska hela familjen till mina kusiner i Bromma, men jag vet inte om jag ska med. Att vara hemma själv lockar faktiskt :)

Just nu väntar jag på att Ella ska svara på mitt sms, vi skulle eventuellt vara. Men jag tror att Idol kanske lockar...

Btw, jag råkade faktiskt skriva "Justin" istället för "Just nu". Haha, min kärlek är djupt rotad ;)

Här är iaf lite bilder från den senaste veckan. Typ:


Avataren. The last Airbender, hälsade på i Nytorpsskolan...


My horse-centipede! Smexig va? :D Okej bilden är två veckor gammal, men ändå!


Ellas och mina fina pepparkakor!




Konstiga tjejor @ franska lektionen! ;)




Julstämning hemma hos Mamma! Granen var sne, men det är fixat nu :)


Hannas chokladtomte!


PUSSMUN OCH FET LÄNK: WWW.ELLINORSMITH.BLOGG.SE


Chai-te <3


Godisgrisen Hanna <3 :)




Och Hanna och jag sålde ju Lussebullar förra veckan till välgörenhet!






Det årliga pepparkakshuset hemma hos mamma blev ovanligt stilrent (iallafall mina delar ;) )


Storbakarna Ella och Tania :D


Erik och hans ascoola #SWAGHAT


N-A-W :D


Jag körde på lite hot n cold en dag. Helt sjuk att det gick att ha shorts i december...


Och vi var ju på ruc, men det inl'gget kommer ni ju i håg eller hur?


Och hahahahahahahahahah, Ellinoooooooooor :'D <3


Och Erica ocksåååå :'D <3 www.erican.webblogg.se


Och fråga mig inte haha.. Hanna tyckte jag såg så liten ut under gympan att hon ville ta ett foto för att visa!


Julias mästerverk!


Söta Julia! <3


That awkward moment when your best friends' having that staring-contest.. and the third best friend looks like a total retard in the backround :D


Jag kan nog inte ens räkna alla gånger jag lyckats fånga Agges skrattande hamsterface på min mobil .') sorry m8 <3




Ellas vackra snigel!


Enligt Emelie är jag en myra...


Och Ellinor en nyckelpiga!

Det var lite bilder, ganska hygglig bildbomb ändå.

Ha en fortsatt bra fredag, och hoppas den är lite roligare än min!

Ciao banana!














P.L.U.G.G

Tjenare tjenare. Just nu ligger jag nästan och halvsover i sängen med datorn i knät. Ända sedan jag kom hem (runt ca 15.20) har jag suttit vid datan och kollat videos på youtube. Det är farligt det där, man fastnar. Jag fördelar ju ut läxorna under spridda dagar i veckan, och i dag ska jag göra MVG-delen på Hem och konsumentskunskaps pappret vi fick. Jag har skjutit upp det enda sedan jag kom hem, men nu är det dags. TA DIG I KRAGEN ELINA. Åh jag orkar verkligen inte egentligen. Vill inte. Men måste man så måste man.

Om ett tag, kanske en timme eller så, ska jag åka till banken och få mitt ID kort. Yesbox. Och snart är det helg. Jag ser fram emot den, men den hade varit bättre utan dessa läxor som hänger över en som ett svart moln hela tiden. Så nu blir det plugg!


Det här är så mycket ni får se nu. Fryser-trött-massor att göra-eländig. Hej då.


Tankeställare

Jag skulle slåss för dig. Ställ dig själv frågan: skulle du slåss för mig?


The thing that makes me smile when I'm all alone

Ni som inte är inbitna youtube-gamer-följare som jag, vet nog inte vem det här är. Dags att vi ändrar på det! PewDiePie's videor är min drog just nu, hans humor, underbara och helt crazy reaktioner får mig alltid att skratta så mycket att mina föräldrar undrar om jag blivit galen. Det första jag kollar när jag loggar in på youtube dagligen är om Pewdie har laddat upp en ny let's play video.




Göteborgaren Felix, aka. PewDiePie, gör sina let's plays på oklanderligt underbar engelska. Definitivt ROLIGASTE snubben på nätet! Hardcore bro', HELL YEAH I AM. Just nu har han 60 000 subs, så återigen gå in och gör en subscribe, och prenumenera på hans channel. BECOME A BRO, u won't regret it :D Favoriterna är nog ändå alla Amnesia custom maps. Kan inte ens räkna alla gånger jag garvat i hjäl mig och hoppat till då något läskigt och överraskande händer i spelen, och hela hans facecam trillar ner pågrund av att han slår i smalbenet i bordet. That makes my day. NEVER STOP PEWDIE.

Och inget slår reaktionen när han rage:ar på de tröga kontrollerna i spelet  Ju On: The grudge. Gotta love that.

Här är en video som han har gjort, där han klippt in olika roliga/creepy scener och reaktioner ur de spelen han kört på senaste tiden. (Har btw sett alla klipp som visas ;) )



Alltså GAWD. Man bara måste älska 0:51 :')

CHECK HIM OUT! Det här är humor.

Ciao banana!

I should, but I don't wannaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hello hello kära människor, eller " CHA CHA BLOGGEN JAG ÄR FETT HAJP! IDAG CYKLADE JAG TILL SKOLAN OCH ÅKTE LONGBOARD HEM!"

Nej jag cyklade varken till skolan eller åkte longboard hem. Men ni som har sett youtube klippet jag refererarr till förstår nog ;) Det var ett tag sedan jag uppdaterade, yes I know, men som sagt har jag haft annat för mig. Jag väljer att inte prioritera bloggningen liksom. Jag har ju varit VÄLDIGT aktiv under det här året som bloggen funnits, det är bara nu på senaste tiden som jag inte hunnit. Går man i nian så går man i nian liksom :)

Ella och jag var på öppet hus på Tullinge gymnasium i måndags, och jag blev faktiskt glatt överraskad. Det kommer nog förmodligen att vara mitt förstahands-val, och franska skolan kommer förmodligen vara mitt andra. Tullinge har bra lärare och toppklassig utbildning, dessutom är miljön trivsam. Min kära mor är också lärare, och hon rekomenderar verkligen skolan till mig. Dem kan dessutom även erbjuda mig franska, så det behövde jag trots allt inte gå Franska skolan för att få :) Jag ska då gå en ren NA- linje (naturvetenskap), och jag känner mig jätteglad över att mamma faktiskt är en utbildad Matte- och NO lärare (kemi, teknik, fysik och biologi). NA linjen är trots allt den mest slitsamma linjen, och jag är väldigt glad över att jag kan få stöd hemifrån. Men nog om det.

Livet bara flyter på just nu, och jag längtar som in i helskotta till jullovet. Kunna chilla, se på film, spela, hänga med kompisar och bara vara allmänt oproduktiv. That's the way aha aha I like it aha aha. Jag tänkte att det var dags att skriva ett litet logginlägg nu, även fast jag har varit VÄLDIGT dålig på att ta bilder den senaste veckan. Sen så vill jag bara dela med mig lite av "mina ljus i mörkret" just nu. Saker som jag har att se fram emot:

1. Hundmässan i helgen som jag ska gå på med min kära kusin Jessica, Sarah och med Mummo! Ska ta med en systemkamera och ta foto under alla hundshower, alla olika hundar och raser jag kommer klappa i båsen, och så ska jag STORSHOPPA. Yes I said it! Shoppa hundgrejer! GEEK.




2. JULLOVET. Måste jag säga mer? ;)

3. Det nya The Walking Dead avsnittet som kommer ut i februari! Längtaaaaar!



4. Julafton!



5. The hungergames filmen! Kommer ut i början av 2012, och det är dem bästa böckerna jag någonsin läst efter Eragon!



Saker som är mindre kul just nu:

1. Vår engelskalärare gav oss en uppgift till nästa vecka. Vi ska göra tio sidor i grammatikboken. Tack för den.

2. Hemkunskaps uppgiften ska vara klar tills på måndag, och jag har bara jobbat med den två lektioner pga. sjukdom. Tack för den också.

3. Ja, bara läxor!



Ciao banana!

At Rönninge Ungdoms Café

Tjaba kära försummade blogg! Just nu är jag på Rönninge ungdomscafé (som ni kanske förstår på den fina rubriken!) Är här med det härliga gänget Tania, David, Ella, Emma, Philip, Leonard, Niklas och Danne :D Lovar på hedersord att jag uppdaterar i morgon, jag vet att jag har varit dålig på det.

I morgon ska jag även klippa lugg, så då får ni se resultatet ;)





Ciao Banan!

RSS 2.0