Saturday night!

TJABATJENA HALLÅ

Ella och Elina här, coolaste människorna i stan!

Elina har i dag varit jätteduktig och klippt sin hund Micro. Det tog 2 timmar men nu är han jättefin. Sedan var Ella och Elina jätteduktiga och gick ner till konsum för att köpa Ben & Jerry glass. Det ska bli gott. Nu är vi @ Elinas place och ska strax se på Grinchen!

GOD JUL I FÖRTID


#Emokid and #hamsterface




Ciao!

To give is to force

Hello my dears! Har ni det bra? Jag mår typ toppen nu. Jag har verkligen kommit i gång med hemprovet, inte kommit jättelångt, men jag fördelar ut arbetet över dagarna :) Så nu är jag lite trött. Har pluggat klart för i dag och väntar på att världens trögaste människa, Ella, ska logga in på skype så vi kan ha vårat kvällsprat :)

Gymnasiemässan var verkligen skoj, Erica och jag gick runt tillsammans som två pros. Samtalade med de olika representanterna och sådär. Erica är inne på sam-beteende, medans jag ska gå naturvetenskap eller djur-och natur! Jag kan verkligen inte välja. Jag vill ju bli veterinär, och då är naturvetenskap bättre, men det är helteoretiskt. Men samtidigt vill jag ju ha praktik, jag vill ju hålla på med djur som är min passion här i livet? Men det lutar faktiskt mot franska skolan i stan. Den verkar riktigt bra och mysig! Den ligger högst upp just nu. På gymnasiemässan klappade jag hundar och kollade på lite ödlor och spindlar. Jag älskar verkligen hundar, ödlor och spindlar. Men topp i dag var verkligen att få se och klappa mini-boan. Jag älskar verkligen ormar, det är så otroligt vackra djur!

Såg btw på The grudge när jag kom hem från skolan, kände att jag behövde en liten paus. Har faktiskt inte sett hela ettan, jag har bara sett tvåan. Vilken jävla skitfilm ettan är, förlåt. Men den är riktigt dålig. Det var på gränsen till tråkig? Jag har svårt för de japanska filmerna, och det här var tillochmed den amerikanska re-maken. För långdragen och för dåliga skrämseleffekter. 5/10 möjliga. Medel.


Btw, lilla spökpojken som alltid sitter i trappan: SÅ OTROLIGT SÖT SÅ JAG TRÖR JAG DÖR.



Nu har Ella svarat på mitt skype-samtal, så vi ska snackeli snacka som vanligt! Random stuff u know...

Sen ska jag kolla på mina älskade PewDiePie- videor. CRED TILL DIG BRO. Become a bro, eller subscriba iallafall hans kanal. Han är värd det. Svensk btw. Roligaste människan på nätet, jag svär.







"Hello broos, it's PEEEWDIIIEPIEEEE"

Ciao banana!

Fet-onsdag

CHA CHA BLOGGEN! Åh finns det något töntigare än den hälsningsfrasen? Jag kopplar ständigt i hop den med otaliga fjortisbloggare, och vill definitivt inte hamna i det facket inte...

Men iallafall, som ni kanske märker på rubriken så har detta varit århundradets fet onsdag. Dagen började med hemkunskap, där vi bakade lussebullar. Riktigt gott, men ack så onyttigt. Ellinor och jag var ett riktigt power-team (och är), och vi gjorde nog absolut de godaste! ;) Såklart blir det massor av bullar över som vi fick spara och ta med till mentorstiden under sista lektionen :) och inte nog med det hade jag en 1,5 liters julmust i skåpet sen i går.... Ouch, jag vet.

I går när jag kom hem satt jag och skrev klart min engelskapresentation, så den är färdig nu. Med en vecka till godo. Ska gå ner och träna på gymmet strax, sen blir det att sitta och kämpa med SO-hemprovet som är tills på tisdag. Ska göra två frågor i dag, och sedan fördela ut det över veckodagarna. Det blir lättast så.. I morgon ska vi btw till gymnasiemässan, vilket ska bli otroligt kul! Ser extremt mycket fram emot det :D

Jag vill också bara säga tack för att du finns till min fina vän Agge, inte för att jag tror att du läser det här, men du är otroligt jobbig, skrytsam, rolig och bara förgyller min vardag! ;) LOVE 2 YOU BRO' ♥

Sen var det ju ett tag sen jag lade upp aktuella bilder, so here u go!






Lussebulls-bakarNA


BÄST


Koncentrerade tjejor!


Jag blev lite extra glad i dag, för bordet hälsade på mig i morse..


Och whiteborden var på bra humör



Och Martin skulle tvunget byta ut min bakgrundsbild (på världens underbaraste Bieber) till detta (snygga?) på honom själv. Big mistake! ;)


Och David lika cool...


...och smexig som alltid!

Ciao banana folks!


Söndagskväll

Tjenixen läsare! Jag känner att i dag har varit en riktigt oproduktiv dag. Det enda jag har accomplished (kom inte på svenskt ord) är att se på film, spela, och ta halvtimmespromenaden från pappa till mamma. Ella gjorde mig sällskap, och det är dagens största bedrift. Fast det är så söndagar ska vara :) helgen har faktiskt varit rolig om jag får säga det själv. Jag kom även att tänka på en grej: i klassen är vi ju A och B grupper, alltså att vi har lite uppdelade lektioner även fast vi är i samma klass. I morgon Måndag kommer jag bara träffa mina vänner i motsatta gruppen på de två rasterna, annars har vi typ bara en gemensam lektion? Jag hoppas att vi byter A och B grupper någon gång innan skolavslutningen, så man får lite omväxling, och chansen att få vara med sina bästa vänner.. Jaja, that's life I guess. Btw, Minecraft rocks. Peace out!


Lan

Minecraft, åtta timmar i sträck. Skypesamtal i 7, detta mina kära vänner, kallas att nolife:a.

Grattis killar, ni fick mig att slå mitt skype-samtaltals-längd.

Btw, sa jag att klockan är 04.30?




Sjuk-beroenden

Två MÅSTEN när man är sjuk:

1.Frukt!



2. Film!



Och jag önskar verkligen att man fick läx-dispans under dagarna man är sjuk. Men lärare tycker det är ett så HIMLA bra tillfälle att göra dem. Spare time in my ass.


Sjukling

Tja tja tja!

Här sitter jag nu, och genomlever den långtråkigaste dagen i historien. Jag är hemma och är sjuk. Jag har ingen snuv-förkylning, däremot har jag en inflammation i kroppen som gör mig extremt trött och febrig. Och halsont såklart. Dessa förbannade höst-sjukdomar.

Jag var hemma i går också, men då var det inte lika farligt. Då hade jag i allafall filmer att se på. Nu är dem slut och jag har sett alla. I går såg jag iallafall avsnitt 1 och 2 av den helt nya serien Grimm, den är ganska bra faktiskt. Varulvar och övernaturligt sådär. Sen så såg jag även Freddy vs. Jason, Faces in the crowd, Eclipse (Den var faktiskt ganska långtråkig) och Mother's day. Riktigt filmmaraton jag vet, men that's the way I like it aha aha.






Den här var riktigt grym, likaså Milla Jovovich i den. Anna (som hon heter i filmen) råkar stöta i hop med en aktiv seriemördare påväg hem från klubben. Hon är den enda som har sett honom, och överlevt. Det är bara ett problem: hon föll och slog i huvudet, och lider nu av Propapognosia, eller ansiktsblindhet. Hon kan inte avgöra skillnaden mellan ansikten. Mördaren kan vara vem som helst i hennes liv, nu när hon inte ens känner igen sina egna vänner.. 9 av 10!


Inte min typ av film men nu har jag iallafall sett den. 3 av 10 möjliga.


Den här var faktiskt väldigt bra och nytänkande. Orkar däremot inte gå in på detaljer. 7,5 av 10 möjliga :)

Nu vet ni lite vad jag har gjort under sjuk-dagen här. Jag har även pluggat hårt till SO läxförhöret som skulle ha varit i dag, men jag var ju sjuk så... :/

I dag har jag kollat på mer film men ingen värd att nämna. Dem var tråkiga båda två. :/

Ha det gött!


Omöjliga val!

Hallå nattugglor! För ca 10 minuter sedan ställdes jag inför det största dilemmat i hela mitt liv. Nej, de TVÅ största. Jag var inne och röstade inför det internationella PCA, People Choice Awards som kommer hållas i USA i Februari.

Jag röstade inom alla kategorier, och kom sedan fram till dessa...


Jag menar, vilka idioter sätter dessa två AWESOME SERIER SOM JAG BARA ÄLSKAR, EMOT varandra?! Jag satt i säkert 5 minuter och velade och bara tänkte. Men det slutade med att jag röstade på True Blood. Jag älskar er båda, kära serier, men när det kom till kritan </3...


Här blev det ÄNNU svårare. True Blood och The walking dead. HÄR GÅR DET INTE ATT VÄLJA! Men det slutade med att jag röstade på The walking dead efter MYCKET tvekan, eftersom True Blood redan var nominerad till en annan kategori också. Och The walking dead är så obeskrivligt spännande <3

Sen så fanns det ju mindre svåra val, eftersom det är en självklarhet att rösta på Justin Bieber och Beyoncé liksom, två så in i norden duktiga artister. Men det är ju en annan historia!

Men nu blir det att borsta tänderna, bädda ner sig i sängen och se på Never Say Never.

Ciao banana!

Toppen fredag!

Tjaba tjena hallå! Jag är på väldigt bra humör just nu!

Kom precis hem från ruc med Tania. Hon praktiskt taget SLET mig från Uncharted 2 (vilket är ett grymt spel btw) för att jag skulle hänga med till rönninge ungdoms café. Vi hade det riktigt mysigt!

Jag hade tagit med mig lite filmer, och jag, David, Tania och Linus skulle då se på Resident Evil, och Daniel och Niklas joinade strax innan vi började. Härligt gäng det där, ni är grymma! (och David har världens bästa musiksmak!!)

Vi såg på filmen och fjantade sedan runt lite. Körde Justin Bieber på högsta volym och körde pingis! Det var riktigt kul faktiskt :D

Under skoldagen var vi på söderby skolan där niorna hade fixat ett litet schema till oss alla. Vi körde speeddating och tvekamp i syfte att föra klasserna i de olika skolorna närmare varandra. Det var faktiskt också kulish :D

Mina planer för i morgon är enkla. Jag ska ta en underbar skogspromenad med Micro, och sedan fortsätta spela Uncharted 2. AWESOME SPEL BTW. Och Minecraft såklart, men det behöver jag inte ens säga va? Och CSS. Elias introducerade mig precis för deathrun, vilket är otroligt kul. Så AU REVOIR kära vänner!

Lite coolt är också att i dag var det den 11 november, och november är även den elfte månaden. Och klockan 11:11 var det alltså 11/11-11 11:11. Jag gjorde en önskan, gjorde ni?



Lite failad hoppbild på Emelie, mig och Becka!


Tania, Emelie, Becka, Becca, Verra och jag! Vem hoppar högst? ;)


Ohyeah!


Mina coola killar! (och Agge lite wannabee Batman!)


Notera 11/11-11- 11:11. (och även min OTROLIGT underbara bakgrund!!)


Vad är ett bildinlägg utan Beckas egopics? ;)


Ohooo så grymt! Satt ungefär tre timmar och spelade detta innan Tania kom och drog ut mig. Det är svårt som satan men så otroligt nice att spela på bioduk med surroundljud och vibrato!

Ha det gött och vi hörs! Jag ska nu youtube:a lite!




See I never thought that I could walk trough fire

Hej hej allihopa! Har ni det bra? Trots mitt lilla deppinlägg i går mår jag faktiskt bra i dag. Jag har vunnit självinsikt. Jag är jag, och jag är den jag är och tänker inte ändra mig för någon annan. När jag kollar mig i spegeln känner jag bara en sådan otrolig acceptans för mig själv, för den jag är. Och ni ska veta, att jag är jävligt glad att jag är den jag är. Varför sitter vi här i I-länderna och klagar och grubblar på alla våra små bekymmer, när vi har allt ett svältande barn bara kan drömma om?

Ett futtigt problem, mot att oroa sig för att klara av dagen. Vilka paralleller. Jag är glad att jag är jag, och att jag har fått den lott i livet jag har. Sedan ska man alltid hjälpa de i nöd. Men jag måste bara få säga, att jag älskar mig precis som är och tänker inte ändra på mig för någon annan. Jag är den viktigaste personen i mitt eget liv. Jag har insett det. Jag är herren över min egen framtid.

Trots att jag mår oförskämt bra har jag världens träningsnojja, och är kluven. Jag står mitt i ett riktigt dilemma ska ni veta. Jag känner mig sviken, arg och förvirrad på samma gång. Men jag får inte visa mig svag. Endast den starkaste överlever. Utåt sett är jag alltid den glada, den muntra, den skojiga, den positiva. Och det ÄR jag, det är jag. Det är min personlighet och det är mitt... väsen? Men alla har vi våra mörka hemligheter och bekymmer, ellerhur? Vad är människan annars?

Jag fick bara en liten kul idé: Jag ska nog testa mina "måste ha" eller mina "beroenden" just nu :)

1. Justin Bieber- Jag bara älskar hans musik, och honom som artist. Jag blir så otroligt glad när jag hör hans låtar, och jag känner lite..samhörighet med honom just nu när det är extrema och riskabla rykten som cirkulerar kring honom, samtidigt som jag har mina egna bekymmer. Men han uppmanar KONSTANT oss via twitter och instagram, ja you name it, att följa våra drömmar och strunta i dem som försöker dra ner oss. Never say never right? Ja jag erkänner, jag har en BIG CRUSH på Justin Drew Bieber. #Bieberfever. #PURPLENINJAS. #NEVERSAYNEVER. #BELIEBERSGOHARD.


Jag menar titta på honom, hur kan man INTE älska denna människa?

2. Minecraft: Ja jag vet, men jag är fortfarande lika fast, och det är ett underbart spel som man inte kan tröttna på. Jag bara älskar känslan av att spela på en server men roliga, trevliga och snälla människor, och kunna leva ut alla de fantasier man har i huvudet? Att kunna släppa lös fantasin, jag älskar det.





3. Läsa- Jag håller just nu på att läsa andra delen i Eragon-serien, Den Äldste heter boken. Detta är min fjärde omläsning, och jag har nyss fått reda på att den sista delen har kommit ut av alltid lika bokuppdaterade Linnea! (www.boknea.blogspot.com). Ton av cred till henne och hennes awesome blogg! Att leva sig in i bokens värld, det är oslagbart och  finns ingen liknande känsla. Men Eragon serien, det är toppen av lycka!



4. Micro- Ja, behöver jag upprepa hur mycket han betyder för mig. Han är mitt allt, mitt lilla hjärta. Oavsett hur dum och nonchalant jag är, ger han tillbaka kärlek i tusenfalt. Tack för att du finns min älskling, jag älskar dig!





5. Sjunga, spela gitarr och/eller piano- Här behöver jag inte ens säga någonting va? Finns det något bättre uttryckssätt?




Jag märker nu att den här listan skulle kunna fortsätta i evigheter, men jag måste ju begränsa. Här är några saker. Hoppas det här var ett skapligt bra inlägg? Och lämna mer än gärna kommentarer!

Puss på er!







Depp

Depp depp hängläpp. Det är allt jag har att säga nu. Åhnej, svacka is incoming.... Help me someone!


Välkommen

Hej och välkommen till Nytorp, där allt är perfekt men inget är vad det ser ut att vara.


Höstlovet är över...

Tjabatjenahallå. Jag måste bara vara världens mest glömska människa. Jag lovade ju er att jag skulle uppdatera, men det har icke blivit av? Jag glömde, that's the answer. I går så åkte mamma bort på kvällen, så Hanna och Erica kom och höll mig sällskap här. Vi lirade CoD i stort sett hela kvällen, och avslutade med en film! The Karate kid! Nyaste verisonen då från 2010 :)

Dem sov då över här över natten, och uppdraget att väcka sömntutorna på morgonen är inte det lättaste. Erica, du är inte så värst farligt svårt att väcka, men Hanna är en annan femma. Känner nog ingen annan människa som är så svår att få upp ur sängen. Och klockan var ändå 1 ;)

Ungefär runt 15.15 hade jag tagit mig hem till pappa, där hela feta stora släkten var. Min lillebror Edwin fyllde 4 år den 3 november. Gud vad tiden går fort.


Det var lite synd att jag bara fick en sån här suddig bild när han bkåste ut ljusen, men han var så snabb!

Under lovet har jag iallafall inte gjort ett piss, och då menar jag verkligen inte ett piss. Jag har bara slappat, sett på tonvis med filmer, spelat, och varit med kompisar. Men är det inte så det ska vara? :) Jag ser faktiskt fram emot skolan i morgon igen. Och det är ju faktiskt inte så värst långt kvar till jullovet!

Men i kväll, ikväll kommer det jag har väntat på!....:



Yes, äntligen! Eftersom det i år hålls på Irland i staden belfast så är det äntligen i rätt tidszon för mig. Jag slipper sitta uppe till typ 4! Det börjar visas på MTV 21.00, 20.00 om du vill ta del av allt på röda mattan. Jag ser mest fram emot att se Selena Gomez och Justin Bieber uppträda, men ni känner ju mig ;)

Jag har varit en riktigt hängiven röstare det här året, dvs. att jag har röstat på dem jag vill ska vinna inom kategorierna. Såhär har jag röstat!:



Som ni ser dominerar ju Justin mina röster, med all rätt ;) Vinner han inte biggest fans, då blir jag uppriktigt förvånad.

Så kolla nu gott folk, det böööörjar nuuu!




Vi vet i allafall sanningen

Hej hej, nu blir det ett seeeent nattinlägg här på bloggen. Lovar att göra ett större i morgon. Just nu är jag så jävla arg. Hört ryktet om Mariah Yeates och Justin Bieber? Usch vilken jävla bitch hon är. Jag.blir.äcklad. Att komma på ett sådant rykte som kan förstöra en 17-årings hela karriär? Äckel. Kan förklara mer i morgon, men just nu kokar jag. Gå och lägg dig Mariah, du fick din uppmärksamhet. Now, go sit in the corner.


RSS 2.0