It's over, my last move, is to unfriend you

Innan jag drar i gång med bilder och så ska ni få ett musiktips, återigen en låt av Greyson Chance. Jag kan fortfarande inte smälta vilken otrolig begåvning han har, och jag tycker verkligen att ni ska kolla den här videon :)



I dag har jag varit vid Dånviken hela dagen med Ella, Elin och Nor. Det var jättemysigt, och det var olidligt varmt under dagen så att en simtur passade perfekt :) Jag orkar inte riktigt skriva mer, jag är fortfarande väldigt nedstämd för Smilla även fast jag inte visar det. Jag är fortfarande otroligt arg och ledsen.

Eftersom jag inte har uppdaterat på länge, här är lite bilder från dem senaste tre dagarna:




Elin och Ella :)




Sötaste Verra och Jerry ;) :)




Ellaaa :D






Tha gang!


Jag hittade en badring när vi var och badade :D Jag bara chillade lite ;)


Finaste NOOR!






Ella steker i solen :)


Yeah, this is how I do it! Ella är den mästerliga fotografen :)


från vänster: Elin, Jag, Ella :)


Finaste bilden på Elin! ♥


Nooris! :)


Dem tre sälarna: Ella, Ellinor och Elin ;)

Det var lite bilder från dem senaste tre dagarna. I morgon ska det tydligen regna lite, och jag hoppas det faktiskt. Så att jag kan vara hemma och se på alla skräckfilmer jag laddat ner :)

Elina- over & out










One day when the sky is falling down

Jag är så otroligt arg och ledsen just nu. Min ilska och min sorg den går inte ens att beskriva i ord.
Jag känner mig tom, samtidigt som jag är väldigt överraskad, hur kunde detta hända? Det är inte mänskligt eller humant. Det går inte att beskriva i ord.

I dag kommer jag nog inte uppdatera något, kanske. Jag känner inte för det.

I dag ska jag ägna min tid åt det som ligger mig varmast om hjärtat. Min hund, min Micro. Inget annat. Micro är min prioritering i dag. Många promenader, duscha honom, leka med honom, borsta honom. I dag blir det kvalitéts tid med min älskling.

Men jag är fortfarande så otroligt arg. Hur kan en människa och ägare tillåta sin hund att göra så mot en annan? IDIOTER.

Vila i frid älskade, finaste och underbaraste Smilla. Jag tänker på dig ♥





Micro och jag kommer sakna dig mer än du tror Smilla.

Ett sådant öde bör ingen få gå till mötes. Vi älskar dig ♥


På språng!

Ledsen att uppdateringen har behövt lida i dag, men jag har varit upptagen hela dagen och är än på språng! Har varit och badat med Bobby, Tania, Nor och Daniel i dag, sen så var jag inne i stan där Nor och jag mötte upp Ella, Elin, Verra och Jerry.

Nu ska jag dra och bada i dånviken med några, så uppdateringen +bilder kommer nog i morgon. Ha en bra kväll!



Stay happy folks!

Condemned

Sitter och kollar på en playtrough av spelet Condemned: a criminal orgins. Förlåt, men ett så jävla ballt spel. Jag skulle nog aldrig palla spela det själv, men det är riktigt grymt.

Genomgången som är uppdelad i 4 delar har lagts upp av Bluexephos, alltså The yogscast. Det spelas av Hannah och Simon, riktiga fegisar alltså. Dem skrämmer upp mig med :)P Testa och se på detta helt själv i mörkret nu klockan 01.15. Vilken jäkla människa som helst hoppar ju till för i ******. I like it.

Hörde precis att det fanns Condemned-filmer också? Awesome, ska kollas!

Funderar också på att börja skriva typ minirecensioner av spelen jag klarar av och spelar ut. Precis som jag gör med filmerna jag ser. Det skulle vara coolt va? :D







Spelet och filmen handlar om två helt olika saker, spelet är läskigare. Men filmen ska ändå ses!!

Stay tuned ;)





 


New shoes

Hur har ni det denna soliga kväll? Jag har det väldigt bra i allafall! Jag är helt proppmätt efter middagen, och åt precis en tallrik med bananasplit. Nu är det sommar på riktigt alltså :)

Nu ska jag snart se på Quarantine 2, jag såg ju på ettan för ett tag sen. Lite sent jag vet, men filmerna är faktiskt jättebra! Jag älskar ju zombiefilmer, ni vet: I'm the horror-queen ;)



Förresten så fick jag två par nya skor av Mommo i dag bara sådär. Min kusin Jessica och hon hade varit och handlat, och dem köpte till mig :) Jag är riktigt nöjd faktiskt, ett par rosa converse-skor (inte riktiga) och ett par gladiator-sandaler. Just nu har jag ju storlek 41 i skor, men det var precis så att jag fick på mig dessa. Kommer jag få storlek 42?


 
Nice huh? :D



Och jag försökte gosa lite med Fjodor för ett tag sen, men som en kattunge på 6 månader är han otroligt busig och kan inte sitta still. Så jag lyckades inte direkt...





Nu blir det chill och se på film :D


Sommaren är tillbaka!

Tjena!

Bara jag som nu märkt att sommaren är tillbaka? Inget att klaga på nu! I dag har kag badat med Ella i poolen hela dagen, 27 grader är inte så dåligt för att vara i vattnet. Vi har tagit massor av undervattensbilder, bara legat och chillat i flytfotöljen med lite dricka, simmat och ja: haft det allmänt bra :D

Nu ska jag snart ta mig ner till mamma för nu byter vi vecka, och där nere ska Ella möta mig så ska vi äta lite glass. Detta är en perfekt sommardag!

Här har ni lite undervattensbilder!

För att ni ska veta vem som är vem: Ella har den blå bikinin och jag har den rosa-orange






Alla dem små flygande sakerna överallt är bubblor :)











Jag och Lillesyrran!












Lillebror :D



Jag skulle vilja visa er mååånga fler bilder, men jag hinner inte för nu ska jag dra!

Status just nu: luktar klor men orkar inte göra något åt det!

TTYL!






Google translate

God kväll allihopa :)

Som ni kanske har märkt nu, eller kommer att märka, så har jag lagt in google translate på min blogg. Den fungerar inte till 100%, men det funkar.

Det är nämligen så att folk från andra länder, bland annat USA har hittat hit via min twitter och det är inte så jätte roligt att inte förstå. Så för deras skull! Det är faktiskt lite roligt :)

Så uppe i hörnet där under profilbilden hittar ni översättaren, som sagt är den ganska dålig men man får iallafall en aning om vad det står. :)

Nu, god natt på riktigt!



#DreamOn




Förmodligen världens bästa sångare

Jag ljög, jag har inte gått och lagt mig än.

Jag sitter inne på youtube och bokstavligen knarkar musikvideos. Jag kollar och lyssnar på speciellt på Greyson Chance. Den här 12 åriga 6:e klassaren är helt otroligt begåvad och fantastisk. Han har en underbar röst med otroliga röstresurser, så tänk när han blir lite äldre? Är det ens möjligt att sjunga bättre?

Jag visste inte att änglarnas röst fanns på jorden.

Den här pojken, han förtjänar att bli stor. Det vore en skam om han inte blev det, han är så äkta. Riktig musik, riktiga instrument, riktig text och riktiga känslor. Förlåt , men det är inte ens i närheten av dagens många urusla och kassa "pop-artister" som får sina röster omgjorda och fejkade i studion. Greyson har live-rösten.

Nu låter jag som en jäkla sångpedagog, men lyssna så får ni höra bara.







Det andra klippet här var live-sänt i januari från Times Square i New York.

Han är helt fucking otrolig, jag tappade i allafall andan.

God natt världen

Good night world, I'll see ya tomorrow

Nu har jag bara suttit och kollat lite på min "Shadow of Israphel" serie på youtube, kan inte vänta på episode 26! Simon och Lewis är bara för sköna, det går inte ett avsnitt utan att dem får mig att skratta. #Love2youguys

NERD POWER!





Haha, tack för att ni gör mina kvällar :')

#SWAG

TTYL

Sorry, men jag har officiellt fastnat i Twitter-språket. och.det.äger.

#Sleeptightangels

www.twitter.com/ElinaNykanen


Småland

Tjenixen!

Nu är jag hemma igen efter två dagar i Småland :) egentligen kom jag hem runt 4 i morse, det har gjort att jag är väldigt trött och inte orkat göra mycket i dag. Ganska otippat har jag faktiskt sett på Paris Hilton's new BFF Dubai i dag. Jag skulle inte våga påstå att jag såg på det för att det var roligt, men det är intressant att se vad pengar kan göra med människor. Hur Paris verkligen kan tro att sann vänskap går att hitta genom ett tvprogram? Man genomskådar det verkligen och ser hur ytligt det är. Hur många det är som bara ställer upp för att bli kända. Stackars människa.. Nej kändisvärlden är nog inget för mig hehe :)

Det var riktigt roligt i Småland, och som vanligt fjantade jag mig med mina kusiner Jonatan, Natalie och Josse. Dem är lite yngre än mig, så jag tog tillfället i akt och berättade några riktigt blodiga och läskiga spökhistorier när det var mörkt ute och runt 12 ;) Gissa om dem blev rädda höhö.. I går så hyrde vi faktiskt en trampbil där nere, ni vet en sån där riktigt stor med 4 sittplatser oh två stycken som trampar? Jag Natta och Jojjo körde den runt hela Oknö, men eftersom man är äldst och dem andra blev trötta så snabbt, gissa vem det var som fick trampa hela vägen då? Jag såklart, och det var inte så lite jobbigt. Man skulle nästan kunnat trott att jag badat efteråt haha :D Förresten så är Smålänska myyyyycket smittsamt, tillochmed jag har dragit på mig en mindre dialekt under dem här två-tre dagarna!

Här är iaf lite bilder från "Småalandd", som dem uttalar det där nere ;)


Skratta inte åt mig,
men jag fick faktiskt en radiostyrd helikopter av pappa. Den är asrolig :D


Lillebror Edwin, och lillkusinen Jesper :)








Ingen midsommar utan brända mandlar, så himlans satan i gatan-gott!


Det här var bara så gulligt så jag var tvungen att fota: Jeppe visar mig sitt nagellack. Gullunge!


Alltså jäklar vilken skärpa iPhone kameran har! Ingen midsommar utan blommor ;)


Haha, Emmi ser lite sur ut, men annars: kolla vilken cool lillesyrra jag har! Bara hänger lite och dricker cola ;)


Kusinen Jojjo aka. Joanatan, och min lilla Micro!


Emmi och kusin Natalie!

Jag vet, jag har många kusiner...




Var jag i himlen? Omnomomnomnomnoooooooooooooooooom!


*Grovt drägel* mhmmmmmmmmmm


går det att flytta den här stenen?




Natalie med det otroligt långa håret!


Jag gillar att hänga, det är coolt. HÄNGA-fattar ni? (Snälla skratta)


Edwin är faktiskt den duktiga fotografen av dena bild :)




Coolast i stan!


Juste, vi var på Öland också. Vid borgholm. Riktigt vackert på Öland :)





Lite suddig, men men.. I morgon får vi se vad som händer, ut vill jag gå i allafall för i dag har varit en riktig slappdag!

Tjaråå














Hemma nu!

Så nu håller jag på med ett lite längre inlägg+ bilder från Småland :)
Dagens citat:



Hörde faktiskt citatet av Vanessa Hudgens lillesyrra, Stella Hudgens, på Twitter. Bra faktiskt :)



TTYL :D

Kommer vara borta i två-tre dagar

Tjena morrs!
 
Bara jag som känner just nu att svenska sommaren är värdelös? Skulle ju egentligen ha åkt och badat i dag, men icke då!
Jag tänkte passa på att säga nu att jag ska till småland i dag, vilket ligger väldigt långt ner södra Sverige för er som inte vet. Men där ska jag i allafall fira midsommar, och kommer då inte ha tillgång till dator på två-tre dagar. Alltså så länge som vi är där. Däremot ska jag ta jättemycket foton så jag kan göra une grande bildbomb när jag kommer hem! :)

I dag har jag inte gjort så mycket jag har packat lite och suttit och fixat med Twitter widgeten som ni ser här på min blogg. Där kommer mina senaste uppdateringar på Twitter vara, och ni som desperat ( ;) ) vill följa mitt äventyr i småland kan skaffa Twitter-account och följa mig där :) Sen så kan ni ju också se det här på bloggen!
Jag kommer ju ha min iPhone med mig på resan, och smart nog har dem en twitter-app till telefon. Så därför är det så bra!

Kommer skriva på engelska för att vara lite internationell, så alla förstår :)


Här har ni twitter-widgeten :) För er som inte har Twitter så rekomenderar jag verkligen det. Det är ett jättelätt sätt att följa ex. sina favoritkändisar, och tro det eller ej: men faktiskt få kontakt med dem. Om man nu vill det.


Men ni får ha en toppen midsommar, det kommer jag ha!




Oj då!

Hehe, i dag har faktiskt inte orkat uppdatera så mycket :) Har... ja vad har jag gjort i dag? Jag måste tänka lite... Jo juste! Tania kom hem till mig runt klockan 1, och vi hängde lite här hemma sedan var vi med Ella och Eka :)

Efter ett tag cyklade Ella och jag ner till centrum där vi satt i parken ett tag, men såklart så kom ju regnmolnen när vädret varit fint hela dagen så vi fick stress cykla hem. Nu senare har jag varit ute med Hanna, Emma, Nor och Ella men jag drog och var hemma till typ halv tio.

Detta var väl min dag då? :)

I morgon åker jag ner till småland och släkten runt 18.00, men innan det blir det kanske bad med några tjejkompisar? :P Beror på om vädret tillåter.

Status just nu: Ont i nacken efter att ha spelat minecraft i 3 timmar, höhö :)






Fulisar :D







Tvungen att fota den här rosa bilen, för det är inte ofta man ser dem xP


:D




Ellas mögelglass ;)



Dem här bilderna ligger även uppe på fb, det är ett minus att ha både fb och blogg. Det blir "dubbel bilder". Men nu ska jag för en gångs skull gå och lägga mig i tid, god natt! :)







Hejsan!

Nu sitter jag vid tha computer, Eka och Ella kom precis och joinade mig och Tania. Planerna för i dag är inte bestämda än, vi får se var vägen leder!

Och sen ett litet tips: Det här tuggummit! Asgott med grape-smak. Sen att det är tillsatt c-vitamin, det kan man ju säga vad man vill om :)










Nu är jag trött

Tjeeena morrs!

Ni ska bara veta hur obeskrivligt trött jag är just nu. Mina ögon kommer nog falla i hop snart :P
I dag var jag ju som sagt med Ella på hundpromenad, det var riktigt mysigt. Oturligt nog slog vädret om från fint till regn. I bland hatar jag bara svenska sommaren.

Lite bilder från i dag:













Höhö :)

Over and out








Dunder och brak

Tjoba! Just nu sitter jag hos Ella, vi kom precis hem från en hundpromenad :) Vi bestämde oss sen för att gå till Mommo och farfar, där båten står just nu. När vi väl kommer dit möts vi av min pappa som står och fixar med båttrailern :)

Vi gick in i båten och tittade, och jag visade Ella runt. Det ska bli så jääääkla mysigt alltså! På torsdag bär det av ner till småland, där en del av släkten är. Och där bli det att fira midsommar! Just nu sitter jag iallafall utanför toalettdörren med datorn i knät, och pratar med Ella som står i duschen :)P



Det var roligt att se Tessa, Micro och Molly leka och komma så bra överens! :D

Status just nu: regnet öser ner och åskan dundrar, MYSIGT på hög nivå :D



Do it now!

www.twitter.com/ElinaNykanen






Fri tolkning

Alla får ha sin egen tolkning, jag har min.













Just precis nu

Ella, du och jag har en skype-kvälls-tradition, det är bara att inse.



Miffo 1 och Miffo 2 4 ever!

En liten fågel viskade i mitt öra att Eka onlinar och joinar oss ;)

Ironi

Jag är ett geni! Många bra ideér kommer när man spelar :') Jag förväntar mig inte att någon ska fatta, detta är internhumor.









Bild 2 och 3 hänger i hop lite. R.I.P Honeystew- drowned in the pool of life.

Det mina vänner är ironi. Jag är ett geni.

Goood natt!


You make me do my two-step, All day

Tjena mittbena, eller rakbena som en viss Elin säger haha ;)

I dag har jag varit med Ella större delen av dagen. Hon kom hem till mig runt kl 2 och vi tränade ca en timme nere på gymmet. Inte så intensivt men välbehövligt i allafall! Varma och trötta blev vi :) Efter det gick vi upp och badade i poolen, vädret var inte det bästa med sina 12 grader och moln, men vattnet var olagligt skönt med sina 24! Vi tog lite skojiga undervattensbilder med min undervattensdigitalkamera :)

Nu har jag precis kommit innanför dörren efter att ha varit ute på en promenad med kusinen och hundarna. Det blir eventuellt en skräckfilm med Tania i kväll ;) :)

Status just nu: Jag luktar klor! :D

Ni får leva med att några är vända:




Ella is swimming like a fisk in the water, like a water man. FISK FISK


Yes, den här bilden kan ni få skratta åt! :D


Finaste! ♥


My name is Buddah!


:D


Får jag skryta? Jag kan stå på händer, höhö :D


Bubbles!




Sjögurka 1 och sjögurka 2!





För att vara en halvdålig dag,alltså med vädret, tycker jag dessa bilder var väldigt somriga!












God (morgon/kväll)

God (morgon?) alla nattugglor som fortfarande är uppe! Just nu sitter jag och retar en godissugen Ella via videosamtal på skype genom att äta salta pingviner som råkar vara hennes favorit godis.

För att ge er en vink av vårat samtal:

"Åååh, jag är så godissugen!"

"Ella, titta vad jag har"

"ÅÅÅÅÅÅÅH FUUUCK YOUUUUUUU".



Det här är bästa sättet att reta Ella på en måndagsmorgon!

God natt!


Världens starkaste korv

Har ni hört? Världens starkaste korv, Harakiri korven säljs just nu i gamla Stan.

Den är klassad i klass med pepparspray, till och med starkare. Våghalsar runt om i Stockholm testar galet nog på denna helveteskorv.
Korvgubben som nu åker omkring i Stockholm och säljer dessa låter sina köpare skriva under ett kontrakt innan korven äts, så att han inte hålls ansvarig om något skulle hända köparen. Effekterna är oftast kräkningar och stark hosta, och i flera fall har köparna kissat och bajsat på sig. INTE så fräscht.

En ung vän till min kusin och pappa testade på denna korv härom kvällen med sina kompisar, och dem låg i parken med kramper och brännande smärtor i timmar. Lyckat. Korven är så pass stark, att om man får vätskan på händerna svider/fräter det.!

Här har ni lite svenska reaktioner!






Här har ni pappas och Robins vän (praoade jag med) längst till höger, Aspen, han i rutig skjorta. Stackars satar alltså!





Förlåt, men man är idiotisk som äter det där. Sen så tar han typ 150 kr för en korv!

Idag/igår

Tjoo! Nu är jag hemma igen. Jessica, Jag och pappa var och kollade på en bil till jessica i nykvarn. Jessica provkörde och jag fick väl sitta som en bedömare i förarsätet haha :)

Okej, den där är heeelt gratis, haha!

Min status just nu: proppmätt på McDonalds.


Snart ska jag åka till tomten med pappa och hjälpa till att fixa med båten! JAG KAN INTE vänta på att få åka med den, det känns så lyxigt! Egen säng, toalett, dusch, soldäck, tv, spis, ugn, x-box, ja allt, u name it! :D Är överlycklig!

I går var jag som sagt ute med Mommo på promenad i kohagen med hundarna :) Det var kul att se Tessa springa omkring och leka med Micro efter en tid av sjukdom.

Tessa är farmors hund och Micros bästa vän, och hon har lidit brist på röda blodkroppar. Blodkropparna är dem som för runt syret i kroppen, och avsaknaden har gjort att hon lidit av svår trötthet och ont i leder. Blodkroppsfall innebär att blodkropparna faller sönder och inte byggs upp, vilket klassas med cancer. Men som tur är återhämtar hon nu sig och äter kortison, så allt är på bättringsvägen!

Men i allafall, det var mysigt att umgås med Mommo nu, vi gick en runda i skogen och lät hundarna vara lösa och leka. Min farmor, var som alltid, förberedd och hade packat ner bullar och saft som vi fikade på. Vi satt på en nerfallen björk i solskenet :) Hundarna, som alltid är lika pigga på bus, fick syn på en grupp med ungkalvar och sprang genast dit för att leka jakt. Dem varken bits eller nafsas, dem bara jagar korna och skäller. Ni skulle ha sett synen. Två små hundar jagar en grupp på 10 panikslagna kor! Efter ett tag fick vi in hundarna igen, men då blev kalvarna nyfikna. Så resten av promenaden fick vi sällskap av kor. Jag skojar inte: jag gick med två kor på båda sidorna och höll händerna på deras ryggar! Det är inte något man upplever varje dag! Och hundarna, dem fick lite hämnd av korna genom att bli nafsade i hasorna. Hoppas ni lärde er något nu Micro och Tessa! Efter ha varit ute i skogen med hundarna, och sedan åkt till tullan för att låta dem bada åkte vi hem till Mommo dit båten blivit levererad. Det första jag slogs av var hur stor den var! Där var det ett par ur släkten som höll på att fixa och montera. Sedan blev det såklart mer fika, och jag gick runt i dem gigantiska rabatterna och plockade smultron :)


Micro :)






Tessa :)






Mommo och hundarna :)






Nybakta bullar i naturen, det är alltid godast!








Skrattretande bild ;)


Otroligt söta!














Våra nya vänner blev lite ledsna när vi gick ut ur hagen sedan :/


Här är båten, omonterad :)






Edwin och jag paxade våra bästa platser på båten!


Och det där, det där kommer bli min plats. Längst fram på nosen, i solskenet med vinden i håret!








Smultron på ett grässtrå, det är sommar!


Kapten Lillebror ;)

Kanske bara för att ge er en uppfattning, Båten är 29,9 fot lång (10 meter) och väger 2 ton

Ha det gött denna regniga eftermiddag!














Drar nu

Ska i väg nu uppdaterar när jag kommer hem!


@ Ellinors

Tja tjo bo sno snor!

Nu är jag hemma hos ellinor och sitter in tha couch. Uppdatering som sagt när jag kommer hem :D


Ledsen!

Sry i dag för dålig uppdatering, men jag har haft fullt upp!

Berättar mer när jag kommer hem, för nu drar jag en bit nedför gatan hem till nor för att fira henne! Tjosan :D


Min lördag/Tack världens bästa Erica!

Helloo gott folk :)

Nu sitter jag (fortfarande) och ska snart gå upp och äta lunch. Det är ganska skönt att vara ensam hemma.

Mina planer för i dag är inte många eller stora.:



Och förresten, Mommo betyder Farmor på finska. För er som inte förstod. Jag har kallat henne det i hela mitt liv :)

Och sen så måste jag ju få tacka Erica för en asgrym design som hon har gjort till mig, alltså den jag har nu! Jag är troligt nöjd och detta var bättre än jag hade kunnat föreställa mig! :D

Så nu kollar ni in på hennes blogg tycker jag!: www.erican.webblogg.se

www.erican.webblogg.se

www.erican.webblogg.se

www.erican.webblogg.se



and do it NOW

On my mind

Yes, Cody Simpsons musikvideo, AT LAAAST!

Länk länk länk länk!:
http://www.youtube.com/watch?v=F-zDy7j7NVw&feature=feedu

Jag brukar inte säga det här ofta, för det är inte riktigt jag: men jag smälter verkligen när jag kollar på den här. Musiken är så grym, och lilla Cody är snyggare än någonsin! Om han någonsin kommer till Sverige så ska Nor och jag ha första parkett på konserten. Cody Simpson kom till Sverige. 143 ;)



Så igen, checka in videon häääär:
http://www.youtube.com/watch?v=F-zDy7j7NVw&feature=feedu


Over & out

Nu sitter jag här framför datorn med världens huvudvärk! Haha, ni kan nog förstå varför. :P Elina+dator=inte en så bra kombination.

I morgon blir det att fira Nor, men mina planer för just nu är bara att grabba iPhonen och lägga mig i sängen och se vad som händer på internet. Då kanske ni undrar: men vafan har du suttit vid datorn och gjort då?

Svar: spelatspelatspelatspelatspelatspelat.

Någon som är social och vill smsa, you are more then welcome!



Så här fint väder vill jag ha!

Jagälskarfinland.


Veronica!

Hejsan igen alla innesittande ugglor!

Jag vill bara ger ett ett hett fett tips, och det är att kika in på Veronicas blogg! Än så länge har hon inte riktigt kommit i gång helt: men håll ut! Hon kommer börja lägga upp videor med låtar och sång, där hon själv sjunger :D

Så nu tycker jag att vi stöttar Veronica, så kika in här: och följ henne på bloglovin'. Det här är en otroligt begåvad tjej!

www.vronas.myshowroom.se

www.vronas.myshowroom.se

www.vronas.myshowroom.se


Hoppas inte att det gör något att jag ger dig lite reklam Verra? :)

Förhoppningsvis klickar mina dagliga 25 läsare in här!

Grattis födelsedagsbarnet!

I dag är det ingen vanlig dag, för idag är den min vän Ellinors födelsedag! Min underbara fina vän här som jag har umgåtts med i evigheter fyller i dag 15 år :D Du ska bara veta några saker Nor: du är otroligt rolig att vara med och får en alltid på gott humör, du ställer alltid upp och lyser upp min tillvaro! Du är bäst Ellinor Smith, jag älskar dig! ♥


Sen att man är såhär supersnygg, det är en annan historia! :)

Men i dag har jag umgåtts lite med vänner. Ungefär till klockan 3 satt jag och spelade, men sen kom Ellinor och knackade på och räddade mig från spelets avgrunder. (Extremt beroendeframkallande.) Vi käkade lite flingor och O'boy, och sen drog vi ut i regnet. Klädda i kängor och gummistövlar, och jackor, gick vi omkring lite under paraplyet. Vi tog oss hem till Eka och drog ut henne, för att sedan gå till parken :) Vi bestämde oss även för att våldgästa Hanna, och dörren öppnades av en pyjamasklädd chipsätare. Haha :)

Efter en stund ute sitter jag nu här igen, och vet inte vad jag ska göra. Seriöst Sverige, var tog solen och sommaren vägen?


Födelsedagsbarnet!


Vi♥Svensk sommar..inte




Hoppa i vattenpölar är ju kul :)


:D









"Titta Mamma, två psykos!"


Förlåt alla bebisar där ute som nu måste gunga på en lerig gunga :/




Eka du och jag, coolast i stan.




That's the way aha aha they do it aha aha


:D


:D




Tja cooling!




Söta Hanna hade det slappt! ♥

Hare gött!













Nu drar jag!

Nu har födelsedagsbarnet ellinor kommit och räddat mig från mitt tragiska innesittande liv.

Vi ska dra ut nu och göra något! Tjoooosan :D


Snälla hjälp mig (:

Hej! En innesittande människa söker nu någon att socialisera sig med.

Haha närå, men jag skulle uppskatta om någon vänlig själ kom och drog i mig och sa: Cmon Ena, nu drar vi ut. Eller: kom i gen nu är vi!
Än så länge har jag inte gjort ett dugg den här dagen förutom att ha suttit och spelat. Vädret ligger ju inte på topp direkt höhö :)



Actual gamepic :D


Always look at it from the bright side of life

Okej inga sura miner nu!

Nu lägger jag ner spelandet och ska gå och sova, jippie! I morgon blir det att hänga lite ute :)

Här är ett fåtal bilder från i dag! :)






















(kalla mig smygfotarN)



Goood natt! (morgon)





FML

Hejdå!

Rå, ren och skär ilska

Ledsen men pallar inte bildbomba i dag.

Just nu är jag otroligt arg. Så bråka inte med mig.

Jag. HATAR. lagg.

Tack gud, för att du förstörde min spelkväll. När inte ens Minecraft funkar, då är det illa.

Jag ska spränga hela grejen i tusen fucking bitar.

Arg? Nejdå.






Vad är det för dag?

Seriöst vad är det för dag? Torsdag? Fredag? Onsdag...?

Ganska slappt att ha tappat bort veckodagarna ;)
I dag ska jag ut på hundpromenad med Ella, Micro och Molly. Vi ska ta med matsäck och gå någonstans, antagligen så hundarna får bada! :)

Just nu:



På tv4+ :)

I'd like to build the world a home, and furnish it with love

hängde med kompisarna. Bilderna får säga resten!










Underbara Ellinor!






















The Karate Kid!


Hanna såg ET i fönstret :/

 

Och vi avslutade med att dricka te hemma hos hanna :) ♥




Min dag hittills..

i bilder...









Och just nu är jag ensam hemma, det betyder... spela gitarr så taket lyfter :)

Påfreeeestande

Alltså shit. Herregud.

I går såg jag den här filmen:


Vanishing on 7th street. Den var helt obeskrivligt obehaglig, men på ett bra sätt. Det här är utan överdrift den mest skrämmande skräckfilmen jag någonsin sett, och det krävs mycket för att jag ska bli skrämd. Det är inga plötsliga skrämseleffekter någon gång, men spänningen och skräcken hålls kvar genom hela filmen.

Den här filmen, den gestaltar rädslan för mörkret som alla människor har djupt inom sig. Vare sig man vill eller inte, alla har en motvilja och rädsla för mörkret. Detta är just det som händer. All elektricitet försvinner i världen, och dagarna blir allt kortare. En del har lyckats undkomma demonerna som gömmer sig i mörkret, för går du in i mörkret försvinner du och slutar existera. Den här filmen handlar om människans desperata kamp att finnas till, att inte bli slukad av demonerna i mörkret som gör allt för att lura dit folk. Här är ett ständigt uppkommande citat i filmen: "Don't trust any light but the one you hold in your very own hand." Stanna i ljuset.

Det får en att tänka lite, tänk om allt ljus bara skulle försvinna. Vad skulle hända med oss då? Det får en verkligen att inse att ljuset det är opålitligt, men mörkret finns alltid lurande runt hörnet och är alltid lika kompakt.

Daamn jag får rysningar av den här filmen, så bra som den var! Du som är mörkrädd kommer förmodligen få men för livet...

Sen att supersnygge Hayden Christiensen spelar huvudrollen är bara ett stoooor plus! :D Han spelade bland annat Anakin Skywalker/Darth Vader i Star Wars filmerna :)


Epiiiic skådespelare! :D

Betyget blir en definitiv 10 av 10!

Filmen är nästan lite självplågeri eller självtortyr. Man blir på riktigt skrämd av det underliggande budskapet.



Jag tappar andan, Så-awesome.

I know there's sunshine beyond that rain

Tjabatjena, vet ni vad? NU BLIRE EN BILDBOMB FRÅN I DAG!

Le iPhone 4 is back on track, och jag har fotat en hel del i dag, med hjälp av Hanna såklart!

Jag mötte upp Hanna, Ella, Ellinor och Elin på busshållsplatsen, och det var väldigt kul att äntligen få träffa Elin! En jätteskojig och gullig tjej faktiskt! :D Vi gick ner till parken där vi körde kubb ett tag, men jag sög så hårt så mitt lag förlorade hela tiden, haha x)

Sen kom det lite annat folk, och Hanna och jag drog hem till henne där hon egentligen bara skulle byta byxor, men det blev till att äta mackor och se på tv också ;) Sen så cyklade jag till min lillkusins, Lillebrors och Lillesysters dagis, där vi och familjen skulle grilla. Men vädret blev så dåligt så jag cyklade hem. Väl hemma blev det en gr8 pannkaksmiddag! :D

Här är min dag i bilder!:






Lyckades fånga dem här tre mitt i språng ;)




!♥!


Ellas rouuumpaaah :D


Yay, jag kan stå på hääänder ;)


Hoppbild, från vänster: Nor, Elin och jag :)


Sayyy wuut?


Söta Elin! :D


Men tjaa :D


Ibland undrar jag vad du håller på me Hanna :/ ;)


My name is Bond, James Bond.


Eka är helt galen på att gunga... i babygungan x)


PSYCO.......!


WTF


WHY SO SERIOUS?


brownie :D


 R U TALKING TO ME?!

Haha, driv bilderna där på slutet får ni gratis :)

Have a great night :D












Movieeeees!

Tjoo tjoo! Hur mår ni nudå i det här lite halvbra vädret? Varmt som attan ute tycker jag, men solen lyser bara då och då. Jag ska väl i allafall vara med kompisar idag, OCH få tillbaka MY BELOOOOVED IPHONE BBY! Och sen så kommer våran nya båt transporterad på lastbil vilken dag som helst, på fredag tror jag det var! Så jag är aaaasglaad!

Men i allafall, jag lovade ju att skriva om filmerna jag har sett i helgen, och intresserad eller ej: här kommer dem:


Genre: Äventyr/Western
Young guns:
Denna film utspelar sig i 1800-talets New Mexico i staden Lincoln. Denna film är helt och hållet byggd på en riktig historia, och handlar om Billy The Kids banditgäng. Billy the Kid spelas av Emilio Estevez som förövrigt också är Charlie Sheens bror, som också spelar med i filmen. Detta gäng som du ser på framsidan är ett par unga killar under 21 år, som lyckats komma på fel väg i livet. När dem får en andra chans av boskapsägaren John Tunstall tar dem den villigt, och dem lär sig läsa och bete sig. Men när John blir skjuten av en rivaliserande boskapsägare tar dessa 6 st pojkar lagen i egna händer, och gör allt för att utkräva hämnd.

Jag tycker att den här filmen var riktigt underhållande, och dem har fått in humor i det hela. Emilio Estevez portättering av Billy The Kid är helt otroligt bra. Billy The Kid är ju känd för att ha varit en ung (19 årig) hänsynslös cowboy som levde under 1800-1900-talet. Det är inte lätt att leva när man har ett pris på 700 dollar på sitt huvud. För 700 dollar klipper många vänskapsband. Han sades vara så snabb på att dra pistolen att ett mynt inte ens hann falla till marken. Det häftigaste är ju att allt är verkliga händelser. Man kan inte låta bli att älska Billy The Kid.
Betyg: 9 av 10!


Vill ni läsa mer om den verklige Billy The Kid- a.k.a William .J Bonney: http://en.wikipedia.org/wiki/Billy_the_Kid


Genre: Skräck
Ja, sen så har jag ju sett Alone in the dark vilken är en film som är baserad på en serie med spel som går under samma namn. Filmen handlar väl kort om en uråldrig paranormal makt som släpps lös, vilket då betyder människodödande monster. Då blir det såklart en kamp på liv och död för att överleva.

Jag tycker att denna filmen var dålig. Dåliga animeringar och gammal story. Nej den tilltalade inte mig. Den hade egentligen allt, blod, monster, mörker.. Ja allt sånt. Men konceptet tilltalde inte mig, sorry. Besviken på Chistian Slaters skådespelarinsats. Han stack inte ut. Betyg: 2,5 av 10

File:Ghostandthedarkness.jpg
Genre: skräck/reality
Sen så har jag sett detta mästerverk, The Ghost and the Darkness. Denna film utspelar sig i området Tsavo i afrika under slutet av 1800-talet. Man får följa John patterson, en just nybliven pappa som reser till denna plats för att arbeta som arbetsledare för ett brobygge under 5 månader. I början flyter allting på och går som planerat, men under nätterna försvinner arbetare spårlöst, bara för att bli hittade halvätna, sönderslitna och blodiga någonstans på afrikas savann. Tiden går och skräcken sprider sig, och man vet nu att det är två lejon som orsakar alla dödsfall. Dessa lejon, dem är inte vanliga. Folket kallar dem The ghost and the Darkness, för dem anfaller under natten tyst, men även vildsint på dagen. Detta har aldrig skådats förut. För att kunna leva säkert måste något göras åt lejonen, men allt går inte som planerat. De mänskliga jägarna blir snart de jagade.

Jag tycker att denna film var helt otroligt bra. Och även denna är helt baserade på riktiga händelser. De två riktiga lejonen, The Ghost and the Darkness finns uppstoppade på ett museum i Illinois. Det sägs att dem dödade över 100 man innan dem skjöts. Men detta är ett VÄLDIGT ovanligt beteende för lejon, så få absolut inte fel uppfattning av dem nu.

Effekterna är riktigt välgjorda trots att den är gjord 1996, och faktumet att dem använde riktiga lejon vid inspelningen är riktigt häftigt och planerat. Betyg: 10 av 10!



Och här har ni dem riktiga "The Ghost and the Darkness". Det är två hanar, men dem har tappat manen under dem 100 åren dem har varit på museum, och uppstoppningen har gjort att dem krympt.

Sen så har jag sett ca 4 filmer till, men jag valde ut dem här tre. Och The ghost and the darkness kommer finnas i mitt minne ett långt tag. En epic film!





(y)

Yesbox, snart kommer min Iphone 4 tbaka! :D JE SUIS TRÈÈÈS HEUREUSE! :D



Förresten så kommer jag uppdatera och skriva lite om alla filmer jag sett i helgen i morgon :D

H-E-J-S-A-N-J-A-G-Ä-R-E-N-K-O.

HEJ Jag hwéter Ellinor ámith och jG SKRIVWEE DETTA INLÄGGWET PÅ HENNES BLOGGG-½§1 jAG TYCKEER KOSSOR ÄR VÄLDIGT FINN ´´A OCH SÖTA. Jf fyllwe år på fredag ochb då blir jG 15 ÅR½½½ FWETT COOLT½½
NU KÄNNER JAG ATT NI FattE allt pussochkrM PÅ WR All I VÄRLDEN DÄR UTE SOM VERKLIGWN LÄSER DETTA!!1

Ja, ellinor är väl inte jättebra på att skriva då... ;) www.ellinorsmith.blogg.se


Slappdag

I dag verkar det inte bli något mer än en slappdag, så jag ska koppla X-boxen till stora skärmen och lira lite mw2 och black-ops. Eller ja, mest alla CoD man har hemma. Tjadååå!







Fettisch på skjutspel :)

Good morning sunshines

Märkt att vädret inte är lika tipp topp i dag? Jag har det i allafall. I dag har jag inga speciella planer så vi får se var vägarna leder. Själv är jag EXREMT sugen på att köra King. Ni vet, bollspelet. Av någon anledning :)


Lökigt

Svinigt varmt i rummet just nu, försöker (försökte) sova. Om jag inte går att få tag på i morgon så är det för att jag har blivit levande kokad eller drunknat i mitt eget svett. God natt!


Perfekta dagen, igen

Hejsan svejsan! Nu orkar jag inte skriva så mycket, men den här dagen har varit perfekt :) På dagen var jag vid dånviken med några, men hör och häpna, jag badade inte. Jag satt faktiskt på bryggan med Elin i solen och snackade :)

Sedan drog jag, Nor och Hanna ner till centrum och vi satte oss i parken och åt glass. Sen kom Nea och Emelie ner också, så vi satt och pratade medans jag spelade gitarr (yes jag hade den med.) Sedan drog jag, Nor och Hanna upp till mig och stekte pannkakor och åt med glass, kiwi, banan och hallon! :D

Nu på kvällen/natten har jag varit endast med finaste och bästa Hanna och badat vid hoppklipporna, jag kom faktiskt precis innanför dörren. Det var jättemysigt. Vid snackade, fjantade oss och bara hade det allmänt bra. Livet leker verkligen just nu :)
MB-ungaaaaar, det ääääääääääääärr viiiiiiiiii ♥

I morrn blir det antingen bad eller huset med vännerna, eller både och! Ciao ♥


Tjadåå

Nu drar jag, ses i solen!


Tjooba

Tråkigaste saken nummer 1:

Att vara uppe i god tid innan alla ska åka och bada så man måste sitta och vänta. Pfffft.


Yepp, ska åka och bada i dag igen. Stört att det är sommarlov egentligen :)


!Great!

Yes yes yes.. Nu kom jag precis hem från att ha varit i dånviken och badat med väääänner :D Askul faktiskt! Aidsmyggor, bävrar, uttrar och lera= Kan det bli bättre? Skämt åsido, men askuuul var det!

Sen så är jag jätteglad också, för lillebruuuuuur ska chacka Counter strike source typ i övermorgon! Har saknat spelet asmycket, men min kusin bytte lösenord så där försvann det. Men nu igen! Och zooombies dessutom. Je suis très heureux!

I morgon blir det mer bad vid dånviken, gooooood naaaatt /En överlycklig tjej







Btw så äger jag på zombie plague. Human mod kan ta sig :D

 


Klirr i kassan

Tjaaaaba! Just nu måste jag vara brun nummer 1. :)

Jag kom precis hem från en underbaaaaaar dag vid hoppklipporna med kompisar! 5 timmar på stranden är INTE dåligt kan jag säga er ;)

Vi började och startade som ett stort gäng, men efter ca en timme drog dem flesta hem så kvar blev Jag, Macke, Nea, Jojjo och Emelie. Riktigt mysigt faktiskt :)
Det är jättekul att vara ett stort gäng, men mysigt blir det när man är färre. Vi snackade på klipporna, skojade, skrattade, badade, hoppade.. Ja känslan den går inte att beskriva i ord. Måste göras om!

Har också ätit mycket på stranden: två tunnbrödrullar med grönsaker, keso och massor av annat på, en muffins, en persika och en halv melon. Woop woop. Och jag är fortfarande hungrig :) Ska gå och svira i hop en middag strax! ;)

Var precis ute med Micro och träffade Mommo på parkeringen. Hon gav mig en helt egen ryggsäck och lite "sommarpengar". 100 spänn satt fint! Sen så fick jag beröm över mina betyg :)

Förmodligen blir det väl att dra ut snart igen!






Frukost/mellanmål/lunch

Haha, jag har faktiskt varit uppe väldigt länge men inte ätit något. Jag har fått svårare för att äta på morgonen, speciellt när det inte finns något gott :3

Dagens: Persika och nyponsoppa


Freedag

Hallå gott fooolk! Nu är det officiellt första dagen på sommarlovet! :D I dag blir det återigen bara bad med alla vänner, ska bli myyyycket kul!

Mamma har köpt massor av strandmat, så jag kommer ha med mig en hel resturang i väskan ;)

För att ni ska ha något att se på, här har ni lite bilder från i går vid dånviken. Hoppas inte det gör något att jag lånar dem Julia! :) ♥


Från vänster: Linnea, Jag, Julia, Emelie(?) och Hanna :D


Hannas ROUMPAAAH



:D


Juuump :D (Nea)







Bridge :)


Flyyying ;)


:D ♥


Snygging :D

(y) Hoppas som sagt att du inte har något emot att jag lånar dina bilder Julia :)

Men nu ska jag packa och ta ut hunden, see u later alligator!

Stuck in my mind

Don't cry your heart out- Cody Simpson

I'm back to put the sunshine in your mind,

cause I don't like the way he's got you raining all the time,

Put away your troubles by leaving him behind,

so every time you look up, clear blue sky,

But here he comes again like a cloud in your view

blocking all of you light like only he could do,

Don't listen to his sorries girl drop him drop him,

he really needs to stop it, cause I'm your only topic now








The colours of the rainbow, so pretty in the sky

Alltså jag är totalt fast på engelska rubriker! Man bara skriver det första som poppar upp i huvudet :)

Nu kom jag typ precis hem från dånviken, till vilken jag impulscyklade till 5 minuter efter jag fått veta att Emma, Ella, Hanna, Eka och Nor var påväg dit. På vägen träffade jag ju bland annat Emelie, och vi gjorde sällskap ända fram! :D Jag tog ett dopp först och hoppade från bryggan, men luften var så kylig så jag gick upp efter ett tag :) Då satt vi bara med filtar (bland mördarmyggen) medans eka och ella grillade mashmallows över värmeljus x)

I morgon blir det att dra till tullan/hoppklipporna och bada jääärnet (eventuellt utkräva lite hämnd på en person eller två).

Som sagt kommer min iPhone tbx snart, så bilder koooooommer! :D

Hoppas inte att det gör något att jag lånar lite bilder från din facebook emelie! :)




Måste bara få visa en bild på dem här snygga tjejorna!


otroligt duktiga, grymma och begåvade Verra!


Också aaaasgrymma david!


Också det här pang-paret!


Fotografen herself  :D


Förlåt, men alltså ni två är för gulliga :')


Snygga flickor! ;)






Yepp, hejdå da nian :(

Som sagt, hoppas inte det gjorde något att jag lånade bilder av dig Emelie! :)




The first day of my future

Tjaaa! En liten fågel viskade nyss i mitt öra om att rykterna går om att en viss iPhone 4 strax kommer tillbaka tilll mig, så nu är jag glaaad! Tralalala la :D

Uppdaterar mer sen, nu ska jag till dånviken IGEN  :D <3

 


SOMMARLOV FÖR F!

Vad mer kan jag säga? DET ÄR JU FUCKING SOMMARLOV! WIHOOOOO! Palla uppdatera mer nu, ska strax dra och bada med klassen, tjooo :D :D :D


Snyggt eller inte?

Jag kan inte riktigt bestämma mig, dessa otroligt sköna ballongshorts. Snygga eller inte, vad tycker ni? :)
Tacksam för allas åsikter.




H&M- 199 kr

En rubrik

Tjoo igen, nu är vi hemma hos mej och är helt slut efter att ha varit vid garnudden och badat. Solen kom fram afterall och det blev varmt!

Vi har nu testat lite klänningar till skolavslutningen här hos mig, men jag ska fortfarande ha mina shorts :) Ella ska få låna en vit klänning av mig! :D






Ellas klänning nudå :D


Någon som söker två snygga tjejer? Ring 079 895-***




Le garnuddisch

Tja tja Ronja Rövardotter här! Nu drar jag och Ella till garnudden med hundarna trots lite halvdåligt väder. Uppdatering när jag kommer hem! ;)







Baaaaj!


G r i l l a

I dag blir det sommar på hög nivå!

I stället för skoldag så ska vi åka och grilla med klassen, funny! :) På torsdag är det då skolavslutning ;)



Förresten så sög filmen Pig hunt i går som jag såg på. Så jag stängde av efter halva. Jäkla skitfilm.


Pig hunt

Nu har jag duschat och är fräsch, och ska nu se på film. Pig hunt, intressant! ;)'


~Mätt

Vad är defintionen av mätt, eller proppmätt? Jo det är att äta 8 pannkakor på en kvart, vilket jag just precis gjorde. Gott som attan var det, hungrig som man var!



Fyra plus fyra är lika med åtta, bara så ni vet


Wonderful world

Jag hoppas verkligen att alla ni som läser detta är lika glad som jag? :D I dag har verkligen varit en perfekt dag. Chill i skolan med städ och brännboll! Men jag skojar inte, det var så otroligt varmt ute så att alla tog väl i med ca 10%. Jag kände iallafall av min stukning i foten som råkade inträffa för ca en månad sedan. Jäkla piss fot. I bland vill man nästan bara ta en handsåg och såga bort skiten. Yepp!

Dånviken i dag, ja det var helt obeskrivligt mysigt. Jag var väl större delen i vattnet, tillochmed när alla andra solade. Men sån är jag, en fisk! I morgon vill jag jättegärna åka och bada igen, helst tullans hoppklippor. Det är det ultimata. Hör av er om intresse finns!

I morgon kommer klassen hit ner (till centrum) med 08.48 bussen, så jag möter dem. Hem till Anna och grilla i morgon, det ska bli väldigt kul faktiskt! Och tro det eller ej, men jag ska ta med.....*trumvirvel*.... Fläskfilé! :D Yess! Och bearnaise sås... Hahaa call med fat lady!

Men nu har mamma stekt pannkakor, så nu fortsätter min perfect afternoon" See ya :D



Ps. vi har beställt ett tillfälligt kontantkort, så snart får jag min mobil med kamera! Då kommer det foton :) Borde komma vilken dag som helst :)


Älskar't

Kolla på detta, simhoppet sitter fortfarande i! Jag är stolt :')


:D

Dagens citat: "Dem bästa minnena har man tillsammans."





Alla bilder tagna från WWW.ILUS.BLOGG.SE




A perfect day

Den har varit en helt underbar sommarlovsdag! Det enda som stör känslan är att det faktiskt är skola i morgon, men det blir chill. Städning och brännboll, inte så illa ;)

Ella och jag har rört oss något så otroligt mycket idag: först cyklade jag hem till Ella här nere från centrum, sen så cyklade vi till dånviken, från dånviken ner till centrum och till mig, för vi skulle
egentligen till garnudden men ändrade oss för vi hade några kompisar som var vid tullan. Så då cyklade vi till tullan, badade, tog det lugnt. Sen så cyklade vi hem till Ella, åt middag, sen så cyklade vi ner till centrum och köpte glass. Sen cyklade ella hem och nu sitter jag här! :D

Jag vet, förklaringen lät som den kom från en 10 åring, men det var bara för att göra en lång historia kort :) Jag har verkligen lagt all min tid på skolan den här terminen, och märker att jag verkligen uppskattar all fritid i alla dess former :) I dag var jag vid hoppklipporna/tullan med Ella, Agge och Jacke, och det är en sån där grej som jag uppskattar. Att få bada i solskenet med roligt sällskap. Att sitta på berget i solskenet och prata om allt och inget. Det är ett sådant där sommarögonblick och minne som man inte vill att det ska gå över.

Ella är som (vanligt) en sissy när det kommer till badbiten, så det var kul att ha ett par killar som är på ens egen badnivå ;)

Förresten var det ett par skumma killar på moppe som (typ) följde efter oss i dag. Först kom dem till bryggan vid dånviken när vi var där, och började väl lite halvt snacka med oss. Men jag kände inte riktigt att jag orkade- eller ville. Vad vad dem ha varit, jämngamla eller ett år äldre kanske.
Men grejen är att: dem badade inte när vi inte badade, och när vi skulle dra så drog dem också. Sedan stötte vi på dem 7 gånger resten av dagen (ja, jag har räknat). Som Ella sa: som efterhängsna getingar.

Nej nu var jag lite halvt elak. Men i allafall, på kvällen så satt jag och Ella här nere i skönviksbryggan, åt glass och myste med hundarna. Det här, det var min perfekta dag.

I morgon ska vi åka och bada i morgon efter skolan igen, och vi ska försöka dra med ett så stort gäng som möjligt! :D






Jag ♥ Sverige på sommaren.

Ska nog sno lite bilder från Ellas blogg sen ;)




Soul

Tjo igen kompiiiiisaaaarchhh!

Bloggningen kommer fortfarande inte ligga på topp, pg.a. brist på telefon/kamera. Men i morgon ska jag få min tilfälliga mobil, en SAMSUNG Soul! (Rosa då, men jag får stå ut!)

Jag är glad att den har touch, och kamera, så det blir nog bilder i allafall! Den är ju inte helt pjåkig om man säger så. Men har man haft Iphone 4 så! Once you go Apple you never go back. Förhoppningsvis får jag tillbaka den snart. Kommer be om lite nummer och ge ut mitt nya då :)


Är den här egentligen HELT fel? :/ :( :)

Säg, vad tycker ni? :D

Blogg-paus

Helloo mina kära vänner där ute som läser detta. Som ni kanske har märkt har min uppdatering stått stilla och varit överlag ganska dålig senaste dagarna.

Detta är ju trots allt min bildblogg, och jag har den för att kunna lägga ut massvis med bilder varje dag. Det var det som var själva grejen. Men eftersom jag nu inte har min iPhone med min grymma/awesome kamera kommer jag inte kunna fota och ladda upp bilder. Detta känns jättetråkigt eftersom jag nu känner för att bildbomba och ta massor av foton mer är någonsin. Med sommaren och allt :(

Jag vet inte när telefonen skickas tillbaka, det kan dröja veckor veckor och veckor.. Ja, jag är jätteledsen för min egen skull :/

Jag kommer då inte blogga lika mycket som vanligt, och vissa dagar kommer det tillochmed kanske stå still. Det blir lite mindre inlägg då och då. Men när iPhonen is back, då ska ni få se på bilder

Peace out!

 


RSS 2.0