I'm having the time of my life!

Tjeniiiixen määääääniiiiiskoooor! Nu var det ett bra tag sedan, men jag har varit totally busy! Kom hem med båten i förrigår efter att ha varit ute i en vecka. Riktigt mysigt faktiskt, kunna leva ett skärgårdsliv men ändå ha tillgång till kök, egen säng, dusch, toalett ja allt sådant som man behöver. Ligga i sin säng och vakna upp till strålande sol och ljudet av vågorna. <3 I love it.

Sen så måste jag ju tillägna ett STOOOOOORT GRATTIS till finaste Hanna!

Jag vill tacka dig för att du ständigt finns där som stöd, och att du alltid är där när man behöver dig. Du hjälper och stöder dina vänner i vått och torrt och det är en av dem finaste egenskaperna en människa kan ha. Tack för att du finns i mitt liv älskade vän ♥



















Ja Hanna, du är en....:





I morgon så åker jag till finland med bästa kusinen Robin, och så Sarah. Elias och Micro också förstås :D Ska bli väldigt kul! På landet i Laukaa/Jyväskylä väntar Mommo, farfar och Tessa. Jag älskar finland, det är det bästa stället på jorden. Kommer hem igen nästa onsdag/torsdag.

Sedan när jag kommer hem kommer det spenderas fem dagar på hemmafronten, och en dag ridning med min kusin och några vänner. Sedan bär det av till Turkiet i en vecka med mamma och lillebruuuur. Gonna be SOOOOFT. #SWAG.

I dag har jag spenderat dagen med att packa. Men jag gick även ner till min kusin och hälsade på deras nya tillskott! Hunden Xacco! Han är en otroligt underbar hane på 8 månader, och Jessica och jag misstänker att han är blandning mellan mastiff, grand danois och labrador! Man ser verkligen dragen!


Lite suddig bild man han är helt underbar! <3 Riktigt stor också!

Just nu sitter jag och väntar på att kusinen min ska komma och knacka på så att vi kan packa in grejerna i bilden, jag längtar något så extremt till landet.


Jag och mina älskade kusiner som små!! (Robin nere till vänster, Jessica högst upp och jag nere till höger)


De ridande kusinerna med putmagar! Jessica och jag :) ♥

Jag tänkte bara visa några bilder från vad jag har hållt på med under tiden jag inte har bloggat :) :


Badat ofc :)


Åkt båt! Woop woop, vilken bild!


Lillesyrra and thaaa dog!


Haha jag ser jättekonstig ut här, men jag tycker den är rolig! Hoppa från båten ftw :)


(Lillebror Edwin :) )


Grillning på båten




Hjälpte till hemma hos mommo under min farbrors överraskningsfest. :) Mina kusiner Liam och Wilmer till höger och mina syskon till vänster :)


Levde rövare på stranden!


Gått ut på promenader med älsklingen :)


Skillnad haha? Emmi och jag :)


Lattjade på båten me lillebror!


Båtliv med lillesyster, ja hela familjen!


Färdades på havet i total storm


Båtsömn är den bästa :)


Hängde med kusinerna på landet på ljusterö!


...och med bästa släkten :D






bråkade med maffian och fick skotthål på bilen


Bjöd släkten på turer






Badade med släkt och vänner på det svenska landet i skärgården :)



Ja, ni ser ju själva hur bra jag har haft det!

Uppdateringen kommer hädanefter stå stilla igen ett tag, jag åker ju till finland! HA DET GÖTT!

www.twitter.com/ElinaNykanen









Stopp, paus, freeze!

Tjenixen gott folk!

Sommaren bara flyter på för migoch jag har det toppen. Som ni märkt nu är inte uppdateringen bra alls, och jag har bestämt mig för att sommarpausa.

Yepp, under sommarlovet nu kommer uppdateringen stå stilla, små inlägg då och då men inte ofta. Den kommer upptas igen när skolan börjar igen med vanliga bildbomber och inlägg.

Ha det gött! :D




Tre saker om mig

Hejsan alla nattugglor! Jag tänkte bara dra tre korta fakta om mig, om ni visste det själva eller ej, det märker ni.

1. Jag har underbett- yes, om sanningen ska fram. Men det kanske dem flesta redan visste? Denna bild som jag la in i inlägget innan är ett ganska bra bevis:



2. Jag älskar spel och film!: Detta har nog redan framgått ganska tydligt, men jag är verkligen ett film-freak och en spel-nörd. Jag älskar skräckfilmer, och det är min favoritsysselsättning när jag är ensam hemma! Jag spelar också mycket då, och mitt absoluta favoritspel är Minecraft (:



3. Sporter jag har hållt/håller på med: Just nu är min största passion karate, jag fullkomligt älskar det. Jag älskar känslan av att kunna vara fysiskt överlägsen när det gäller självförsvar. Tyck att jag är konstig, men jag gillar känslan av att komma hem efter en hård träning med skrapmärken, blåmärken och ömma armar och ben. Det visar att jag GJORT någonting. Just nu har karaten däremot sommaruppehåll. Jag har gått på karate i tre år och har för närvarande blått bälte. Skulle ha haft lila nu men jag blev sjuk under graderingen.

Annars har jag gått på simhopp och fotboll. Fotbollen gick jag bara på i två veckor, för det var så satans tråkigt. Usch aldrig igen. Simhoppet gick jag däremot ca 1 och ett halvt år på och det var riktigt kul! Jag brinner fortfarande för simhoppet och skulle verkligen vilja gå på det igen. Men skolan tar upp mycket med tid och jag valde karaten framför simhoppet. Det sög, men simhoppet sitter fortfarande i och jag kan en del trix!

Jag har även gått på simning och det gick jag på i två år, men efter det tappade jag suget. Jag har även gått på agility med min hund i en termin, men sedan tog simhoppet upp tiden.











Min hund Micro är verkligen en naturbegåvning på agility, synd bara att tiden inte räcker till :/

Goood natt! #SleepTight







Now

Nu kom jag precis hem efter ett besök på biblioteket med Tania, hennes mamma och lillebror. Vi skulle hyra några filmer vi kunde se på, men vi hittade inga bra så vi beslutade oss att se på The shining och The condemned..

Yes, vi ska se på film nu.



Jag tänkte göra en sån där facelook bild som alla stora bloggare gör, men då kom jag på att jag ser likadan ut hela tiden. :PPPpPpPpPpPppPpP




Never say never

Tjenixen folks!

Just nu har jag fallit in i en period där jag verkligen gillar och uppskattar att se på självbiografier, eller dokumentärer om man säger så. I går såg jag Beyoncés dokumentär "4", vilket faktiskt är namnet. Men jag såg Även Justin Biebers ”Never say never”. En sak kan jag säga om den: den här filmen förändrade hela min syn på inte bara Justin, utan även artistvärlden överhuvudtaget.

Jag hade ingen aning om att det låg så mycket jobb bakom den positionen han har kommit till just nu. Jag trodde att han bara åkt in på en räkmacka in i kändislivet pågrund av Usher, men så är fallet absolut INTE.
År och månader av arbete låg bakom innan världen överhuvudtaget tog notis om honom. Radiostationer tyckte hans musik var för barnslig, skivbolag sade nej även med Ushers sällskap. Innan Justin ens blev upptäckt av Scooter Braun uppträdde han på gator, i gränder och på sin skola i Kanada. Och se nu? Se hur långt grabben har kommit? Snacka om att bita i det sura äpplet och ha ångest över att man inte var den första som signade honom.

I filmen får man följa Justins väg ända från födseln med gamla videoklipp och fotografier, och se vilken fantastisk naturbegåvning han faktiskt har. Redan som ett ungt barn spelade han gitarr, piano, fiol och trummor med ett fåtal lektioner, ett tidigt bevis på en naturbegåvning. Att få se hur mycket en person faktiskt vill, och sedan få se hur han får sin dröm uppfylld- det var fantastiskt.

Man får följa honom bakom kulisserna och se vilken otroligt rolig, skojsam och omtänksam person han faktiskt är. Man får se hur hängiven en 16 åring kan vara sitt jobb, och hur mycket han uppskattar livet. Det finns såklart tillfällen då han vill vara en "vanlig människa", och man får även se hur Justin försöker tackla berömmelsen och leva ett normalt liv för att inte gå miste om den bästa tiden. Det som slår mig, det är hur otroligt ödmjuk han är mot allt och alla. Då kanske ni säger: "ja men det är ju uppgjort för att vara på film", men då ska ni veta att en stor del av materialet filmades innan Justin ens visste att en film skulle göras. Under vardagliga situationer och händelser. Eller ja, vardagliga situationer för en världsstjärna.

Justin har planer, många av er tror att han bara är en "period" men då ska ni nog tänka om. Han har framtidsplaner, och den här grabben kan fortsätta så länge han vill. Han har åstadkommit saker som ingen annan gjort förut. Fansen, eller Beliebers som han kallar dem, är BEVISAT dem mest hängivna fansen världen någonsin skådat. Och dem är så många att antalet aldrig förut skådats. Fortfarande förblir stjärnan ödmjuk, och ni som fortfarande sitter och tvivlar: ni ska bara veta hur mycket tid han ägnar åt sina fans. Som han trots allt säger hela tiden: "U guys are the reason why i'm here today, thank you for letting me live my dream."
Justins bedrifter är många, men det är inte en enda 16 åring i världens historia som någonsin lyckats sälja slut på biljetterna till MADISON SQUARE GARDEN på 22 MINUTER. Madison square garden är den mest eftertraktade scenen för artister i hela världen och även en av världens största arenor. Artister såsom Michael Jackson, The rolling stones och Lady Gaga har uppträtt där. Det är ett privilegium. Förstå hur det var för Bieber att gå om alla dessa världsstjärnor och sälja alla biljetter på 22 minuter?

Jag tycker det var riktigt roligt att få se Justins familj bakom kulisserna. Justins familj består såklart av mamma, pappa, mormor och morfar (vem han förövrigt står riktigt nära). Men även arbetskollegor och producenter som han kommit riktigt nära. När man ständigt är på turné blir det trots allt som en familj, vilket man verkligen får se under filmen. Hur dem skojar, hur dem retas, hur dem kramas- och ja, hur dem gråter tillsammans.

Men en sak ska ni veta, Justin är ingen "super-human". Han är en vanlig tonåring med vanliga bekymmer och besvär, vanliga ambitioner. Han är verkligen en pojke bakom scenen och på fritiden med sina vänner. Däremot skiljer han sig från mängden: han fick sin högsta dröm uppfylld genom stenhårt arbete.

Jag skulle kunna fortsätta den här recensionen för evigt, men jag måste nog börja avbryta nu. Ni som säger att Justin har playback på varenda av sina konserter och att han får sin röst fixad i varenda sång: tänk om. Han är en fantastisk sångare, vilket BEVISAS i filmen. Ni som säger att han är hjärtlös och egoistisk: han har donerat miljontals kronor till välgörenhet och är just nu med i ett projekt som heter "PencilsOfPromises" där han donerar pengar till en organisation som bygger skolor i U-länder.

Jag är ett fan av honom, men jag tar det inte till den ”hysteriska nivån” som många gör. Jag älskar hans musik, och som person beundrar jag verkligen och ser upp till honom. Han har åstadkommit så mycket och uppmanar alla att leva sin dröm, även fast alla kanske säger emot. Never say never.

Och till alla haters: Någonsin hört Justins låtar? Då kanske ni känner igen den här texten som han sjöng på Madison Square Garden:




Skälen till hat är endast, och ENDAST avundsjuka. Men jag vet att alla fans väger upp alla haters.

 Se filmen Never say never. Den kommer förändra er syn på Justin Drew Bieber för alltid





                                      



#SWAG



Zombies

Hey hey Zombies, jag älskar sättet ni försöker döda mig på och förstöra allt jag håller på med.

Minecraft zombies i mitt hjärta.



Två små gullungar då...Inte :D

Ett meddelande

Ett litet meddelande till mina kära läsare:

Ellinor tycker att Charlie ska sluta vara kär i mig och svara henne nu. Men om Charlie är kär i mig måste det ju betyda att han är homosexuell eftersom jag är man. Bara lite tankar alltså?

Ni kommer bli så fina som man och hustru ♥







En typisk sommardag

Tjenixen gott folk! Förhoppningsvis har ni det gott och är glada eftersom det är sommarlov? Så underbart!

Uppdateringen kommer inte vara den bästa nu under sommarlovet, för dem flesta dagarna är jag borta, ute och badar! Så det är lite svårt sådär ;) I morgon ska vi ut med nya båten, och sen på kvällen får vi besök av mina sysslingar från finland! Eftersom dem inte förstår svenska och jag inte är jätteduktig på att prata finska får jag väl svara på engelska :)

I dag har jag iallafall haft det riktigt superbra! Det har varit riktigt varmt, och Eka och jag bestämde oss för att dra och bada vid dånviken. Väl där är redan Jacke och Agge, så det var skojigt! Emelie kom och hängde med oss ett tag för hon har ju landstället i närheten där, men efter ett tag cyklade jag och Eka hem till mig bara för att bada mer i poolen! Vattnet var sjukt varmt i poolen, 30 grader utan överdrift. Riktigt skönt faktiskt!
Nu kom jag precis hem från Mommo efter att ha varit där och umgåtts lite med en del av släkten. Den är en fördel med att dem närmaste bor brevid varandra!

Träffade också Hanna på parkeringen vid konsum, riktigt roligt att träffa bästa igen! Känns som evigheter :@ Nu sitter jag här vid datorn och ska spela lite, välbehövligt!

EFTERSOM jag inte uppdaterade i går, här kommer lite bilder från i dag & i går :)


Tripp, trapp, trull




Nämen, vem är jättebebisen? ;)


En ledsen Ellinor säger tittut :(


Defekt vid födsel nr 1


Defekt vid födsel nr 2


Kloakråtta :)





Klätterapor (från vänster: Nor, jag och Eka :D)

I dag, två killar som inte gillar att bli fotade:


Agge...-


...-och Jacke


Ekis! :D


Emelie's iPhone-obsessed ;)


Jag är ett geni, jag har uppfunnit ett helt nytt livräddnings-hjälpmedel! Vad tycks?


Erica is Mr. Cool :D






Erica fishface :D


Swimming like a fisk in the water, like a water man. Erica is a fisk fisk!


Vad är det här för sjömonster? Oj det var jag :PPPpPPPPPP


I'm a fisk too :D





Erica: Elina's stupid, throw rockets at her. :)


Jag är glad! :D


Min brillianta livräddningsutrustning igen, Funkar ganska bra va? VAVAVAVAVAVAV?



Det var lite bilder från i går och idag. Får se med uppdateringen i morgon eftersom jag kommer vara upptagen. Mycket bilder lär jag ju ta i stockholms skärgård i allafall! :D

Over and out.

















RSS 2.0