Hej

He, jag gillar inte att vara sådär töntig och be om förlåtelse för dålig uppdatering, så det tänker jag inte göra heller. Jag menar bloggningen sker ju på mina villkor? ;)
Haha, men men. Sitter hemma hos Ella och hjälper henne med sin blogg. Ny blogg, samma bloggnamn.. :D Fixat design och så, men den är inte så komplicerad. Mest basic. ;)

Efter skolan gick vi över isen hem till mamma och hämtade Micro (Och Becca hörde oss skrika och sjunga där pinsamt nog.. C:) Hemma hos mamma käkade vi värsta feta mellisen med jordgubbar.. :D


Har även pluggat massor nu. Till svenskaprovet på Torsdag. Kan nu alla nio ordklasserna och vad dem står för, det mest grundläggande. Lär mig resten av grejerna under veckan.



Snokade en bild av ella ur hennes dator. Säkert helt random och tråkigt, men vad gör man när man har bildsvacka för tillfället. Nej vänta tills jag kommer hem så får ni se på bilder! Ciao!

ps. alla stavfel beror på Ellas konstiga tangentbord. Kan inte skriva på det, ha överseende!

Skolan

God morgon, detta är ett snabbinlägg, min buss mot skolan går om tio minuter! :) Tur att man bor 30 sekunder
från busshållsplatsen, hehe ;)
I gårkväll gjorde jag inte mycket alls, slappade framför tv:n. Mamma och jag checkade lite film. För en gångs skull inte skräckfilm. Men jag älskar skräckfilmer :D
Filmen vi såg hette "Tomorrow when the war began". En australiensk VÄLDIGT välgjord och bra film. Faktiskt bland de bästa jag sett. Och det krävs mycket för att jag ska tycka det.
Nu hinner  jag inte dra igenom handlingen för jag ska till skolan, nu börjar the real life again.. :)


Haha, som ni kanske förstår så driver jag på VARENDA bild, är nästan aldrig seriös. Ni som känner mig förstår mig..

Ciao! :D


Different faces

Okej nu är det så här att jag känner mig tvungen att visa några av mina många och otaliga bilder på olika miner och uttryck som jag använder mig ofta av i vardagen. Skriver också deras användningsområden. Det här bjuder jag på! :)


Sur- används ofta för att uttrycka missnöje och få min vilja igenom.


Överraskad- används ofta när en oväntad händelse inträffar.


BajsnödigMenFörsökerDöljaDetMinen- används när man försöker dölja att man behöver gå på toaletten.


Uttråkad-används för att visa att man är uttråkad.


Normal- En normal alldaglig min som används vardagligen.


Störd- En min som används mer ofta för att visa och varna andra om en allvarlig psykisk störning


Jaha, det var det, hoppas ni lärde er något nödvändigt och viktigt. Och framförallt att ni vet mer om mig. Ciao banana ;)

Tillbaka

Tjaba tjena nu är jag tillbaka hemma hos mamma, det var jätteroligt hemma hos Robin. Jag lekte med Sigge och mina småkusiner. :D Jag hann som sagt gå ett varv runt sjön på isen i dag med Nea, det blir eventuellt en gång till i kväll med Jessica och hennes hund Smilla. :)
Nu har jag även laddat över lite bilder från i dag och i går, så here is tha bildbomb of the day! ;)


Micro på isen i morse :)

Vilka vyer!

Nu lite bilder från kvällen hemma hos Eka:


Erica lokanörden :)

Hanna godisgrisen :)

Random bild ;)

Söta Erica igen ;)

Och lilla Ellinor! :D

Men nu måste jag dra, Mormor och Clas är här och jag ska vara social. Ciao!

Kusiner

Halli hallå :) Det känns inte direkt som om jag har bloggtorka, tvärtom så har jag blogg-monsun! Blogga är faktiskt himlans kul! Just nu så sitter jag hemma hos pappa, Nea plockade upp mig hemifrån mamma. Hon hade varit på babysim med Emmi. :D
Som sagt fyller Robin 22 år i dag, så jag ska strax gå ner till honom och fira. Men kl. 16.00 kommer mormor hem till mamma så det är bara att åka tillbaka.. Suck.. -.-'
Ledsen allihopa, men glömde min överföringskabel hemma hos mamma då, så jag kan inte ladda upp bilder från den superskojiga gårkvällen.
Ska strax gå en runda på flaten med Nea och Micro, så lilla gubben får springa lite.

När jag ändå håller på ska jag bringa lite klarhet till mig själv och andra, en gång för alla. Så här är alla mina 12kusiner:

Robin
Jessica
Jimmy
Jesper
Natalie
Jonatan
Jesper (inte samma)
Lucas
Matilda
Teodor
Liam
Wilmer

Puuh, tror det var alla. Möjligt att jag glömt någon... :S



Här är jag med Wilmer och Liam sommaren 2010 <3

ciao!



Grattis Kusin! :D <3

I dag är ingen vanlig dag i dag är det min kusins födelsedag! Grattis Robin världens bästa och roligaste kusin. :D
22 år känns som jättemycket! Gamling nu.... Nää inte direkt, men grattis igen! :D <3


Tre saker

Tre saker ni antagligen redan visste om mig som jag berättar ändå:

1. Jag hatar stavfel (finns inget mer störande än andra människor som stavar fel)

2. Jag har ett födelsemärke på låret som ser ut som Island.

3. Mitt mellannamn Victoria stavas egentligen med K, men jag tycker att med C är mycket finare!

Det var det världen, god natt!

 

 


Sent

Har haft en skitkul kväll med tjejorna Hanna, Erica och Ellinor. Även fast dem såg en skitdålig film så var det kul :D
Lollade omkring som vi brukar liksom, gjorde totalt onödiga grejer och skrattade rumporna av oss! Det här är bara det sista inlägget innan jag går och sover liksom, men bara för att ge lite update. Bilder kommer i morgon!

 

Assnygg bild på mig och Hanna. Hörs i morgon, ciao! :)


Jag lovade ju

Hallå där, kom ju hem från Södertälje c för ett tag sedan. (Ett ställe jag inte direkt gillar och skulle aldrig kunna på på) men däremot har dem bra affärer och mysiga fik. Vi gick runt lite i affärer och hamnade på Café Tratten mitt emot södertälje kyrka. Jag valde en Passions-frukt läsk och
en supergod dubbel-kaka doppad i vit choklad! :)



Haha mamma är fotografen av den här FINA bilden (hrmm) Skämtfoto btw.

Brorsan handlade också lite grejer, men inte riktigt något som ligger i mitt intresse... ;)

Jag är glad över vad jag fick! :D

Det här valde jag i Södertälje:


Jeans från Bik Bok


Vit body, också från Bik Bok


Facial Scrub-strawberry från In & Finn ;)


Varsel-Stephen King från Akademibokhandeln


Så det var allt! Jag ber om ursäkt för det sugiga lyset som försämrade bilderna. Nya LED lamporna ni vet. Miljövänligare men suger desto mer -.-

Ska vara med vännerna senare i kväll. Blir antagligen hemma hos Erica :D 

www.erican.webblogg.se

Ciao!

Hemma

Nu är jag hemma efter att ha varit i Södertälje med mamma och Elias. Köpte en vit body, ett par riktigt snygga jeans och en bok! Bilder kommer strax :D

Okej.nu.på.riktigt

Okej nu drar jag PÅRIKTIGT. Fast det blev Södertälje i stället för Stockholm. Hörs senare! :D


Staden

Tjaba tjena, strax drar jag in till stan med Mamma, Elias och Tommy. Stackars Micro, Måzart och Fjodor får tyvärr stanna hemma :/
Jag ska köpa byxor, och något mer. Men framförallt byxor. Jag är en sån där som ständigt går med jeansleggings och leggings bara för att jag aldrig hittar några bra jeans. Dem där jeansen jag köpte här om dagen är för korta. Vilket genidrag va? Se bara, inte speciellt snyggt va? :S


Jag vet att ni avundas min talang i paint ;) .....
Nää bättre kan jag faktiskt!
Nu ska jag bara checka Facebook, sen drar vi! Bloggar senare i dag också :D


Juste har ju facebook i iphone, vad dum jag är!

hörs!

Gilla eller hata?

Nu när det börjar bli sådär lite senare på fredagskvällen och jag ska strax gå och fixa i hop en fruktsallad (man har ju godislöfte...) så tänkte jag slänga in en liten kul grej.
Det kallas gilla eller hata, och NEJ, det är inte som det där töntiga hiss eller diss som de töntiga fjortisbloggarna kör med. Utan det är min egna version à la Elina! ;)

Fem saker jag hatar:

1.
Jag hatar reklam, det är det jobbigaste som finns. Drar ut på sändningstiden och är allmänt tråkigt. Nej, det SUGER.
2. Jag hatar "fortsättning följer". Man kollar på sin ABSOLUTA FAVORIT serie, och så händer något så otroligt skitspännande så man inte orkar vänta en vecka till. Försöker dem plåga oss tittare, eller vill dem vara rentav elaka?
3. Evenemang på Facebook. Ärligt talat, finns det något jobbigare än dem där himla popup evenemangen på sidan av skärmen?! Vill du delta i "Elizabeth Stens födelsedag 12/6-2011?" Jag känner inte någon jäkla Elizabeth Sten! Vad är det för namn egentligen?
4. Människor som upprepar samma sak flera ggr. Okej nu måste det ju inte tvunget vara så att jag hatar personen, men vem som helst tröttnar efter att ha hört historien för femtioelfte gången?!
5.KÄRLEKSKOMEDIER! Finns det något värre?! Jag hatar filmer som går att förutspå från början. Vem orkar lalla omkring och se på en fullkomligt meningslös, förutsägbar, tråkig, onödig, töntig ochtråkig film. Nämnde jag tråkig? Man vet ju ändå att slutet kommer vara lyckligt? TRÅKIGT TRÅKIGT TRÅKIGT. Skräck ftw! Nu råkar det vara så att mina kära vänner diggar sådana här filmer (oturligt nog). Så i bland får man anpassa sig, men jag förstår inte för allt i världen hur man orkar se samma film 1000000000 ggr om... (She's the man) Någon av mina få läsare som känner sig skyldig? ;)

Fem saker jag gillar:

1.
SKRÄCKFILMER. Som ni kanske redan förstått är jag en skräckfilmsfantast. Har säkert sett mycket fler filmer än de flesta i min ålder ;)
2. Ben och Jerry! Den godaste glassen som finns, det är jag nog inte ensam om att tycka. Min räddare nu när jag har godislöfte i ett år :)
3. MVG! Finns det något härligare än att få tillbaka ett arbete som man kämpat med och få det där lilla betyget i hörnet?
4. Komplimanger! Det är jätte underbart att få. Det muntrar upp dig och i bland till och med "make your day". Men det är desto svårare att komma i håg att ge komplimanger själv!
5. Mina vänner! Utan dem kommer man inte långt alls. Tänk att gå till skolan och inte ha någon som väntar på dig där? Att ha någon att dela sina intressen med, det är toppen! Vänner vänner vänner! <3

Men nu allihopa ska jag kolla på Tv och käka fruktsallad med glass! Hörs i mooorgon!

Hej hallå!

Hej hallå det är Elina här, eller ja, vem annars skulle det vara?  ;) Sitter och tittar på VÄRLDENS BÄSTA PROGRAM Legend of the seeker. Love it! (L)
Nu är det reklam, varför finns det reklam egentligen? Jag vet att det är för att sprida sina produkter, sen så finns det ju det där tjafset om att man blir ommedvetet påverkad. Men då måste jag vara RIKTIGT UDDA. Jag blir inte påverkad ett ända skit. Alltså ska jag vilja köpa medel mot fotsvamp när jag inte har det? :S

LOL. I allafall nu börjar mitt program, höööörs! :D

Här är en bild på Ellas spacklade öga. Fråga mig inte varför. Mest random jag kunde hitta...

RSS 2.0