Mobilblogg

Tjena mänskoor! Min dag lite snabbt: väldigt pigg i morse, undrbart bra dag i skolan, mysig fika vid sjön med Becka och Hanna efter skolan, jobbade sedan matte med mamma. Har nu pluggat i tre timmar. Snart blir det karate! Hinner inte göra ett mycket längre inlägg idag, this is it :) känner mig otaggad inför träningen, men ska tvinga i väg mig själv. Nu fick jag ett meddelande av Hanna på viber, så CIAO! (FREDAG I MORGON :D)


Varför gör man saker som plågar en?

Som människa, varför gör man saker som medvetet plågar en? Varför gör man som andra säger, för personens skull, även om man vet att det sårar en själv? Man vill inte vara den som sviker, och man väljer då istället att såra sig själv i stället för andra. Varför? Är man inte den viktigaste personen i sitt eget liv? Ska man böja sig och plåga sig själv, eller bara gå efter eget bevåg och såra andra. Det här känns ganska aktuellt för mig just nu. Varför kan inte allt bara........ fungera..?


Överensstämmande talesätt

" Om killar är från mars och tjejer i från venus, då lever jag nog på Menus: någonstans mittemellan."

Så sant. Jag tycker verkligen att tjejer komplicerar allt, medans killar är så rättfram och ärliga med varandra? Vem fan bryr sig om jag råkar ha samma tröja som dig den där dagen, eller råkade säga det där lilla om dig? Ingen, och det gör inte världen till ett bättre ställe heller.

Jag förstår inte hälften av tjejernas signaler och dolda konversationer, då förstår jag mig bättre på killarna. Så enkla, simpla och rättfram.

Så GO KILLAR.





Det jag skrev nu är inte utlöst av någon speciell händelse, det är bara en jämförelse som jag alltid gjort liksom :)P






Är det redan onsdag?

Fullt seriöst, är det bara jag som tycker att den här veckan har gått onaturligt snabbt? Det känns som om måndag och tisdag har svischat förbi i ilfart. Var tog dagarna vägen?

I dag har det varit en... annorlunda dag i skolan. Men jag är jättenöjd med hur det slutade. Sen i dag så var det någon speciell hitta-en-kompis-till-balen-dagen eller något. För alla fick panik och skulle fråga varandra, för att man inte skulle bli utanför. Det känns ganska nice, sådär riktigt skönt och avslappnat att alla bara frågar varandra utan förbehåll. Lite pinsamt blir det ju alltid, men att vår klass känner varandra så bra att man bara kan fråga :)

Efter skolan gick jag ut på en 40 minuterspromenad med Tania och Micro, vovven behövde det verkligen. Nu blir det till att städa rummet, kolla upp lite mer nogrannt vad vi har i läxa i veckan, och sedan kanske se klart på Percy Jackson. Få i ordning allt helt enkelt. :)


I allafall, jag kör lite dagens..:



Glädje: Jag har nu bestämt mig för att läsa om Percy Jackson böckerna fast på engelska- nu kvarstår bara problemet att hitta böckerna att köpa.

Tråkighet: Jag tror att jag kanske har lyckats vira in mig själv i ett "socialt-spel", med så hårt rep att det inte går att klippa av.

Stress: Jag känner att jag verkligen inte har koll på läxor.

Paranoia: Kommer jag HINNA?!



Tog inga bilder idag, så det blir lite bildlöst....

Nu ska jag gå och få i ordning på mitt liv, ciao!









You've been Rick Roll'D

You've been Rick Roll'D.





(And I lost the game)


Världens bästa klass

Jag vill bara tacka er alla för att ni är världens bästa klass. I nio år har vi känt varandra och gått tillsammans. Detta skapar starka band. Jag ska verkligen ta vara på det här sista året i grundskolan, som är mitt liv just nu. Kärlek, och tack för att ni är ni ♥






Måndag igen då :)

♥Hallå mockaflojj :)

Jag måste bara få dela med mig av helt onödig fakta som inte kommer göra era liv bättre på något sätt eller vis. Den här låten har fastnat på mitt huvud, och just nu känner jag för att spela robot unicorn attack.



" ALWAAAYS I WANNA BEE WITH YOU AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY HARMONY OOH LOOVE!"

I allafall, min helg har varit jeeetebraa. I fredags var vi hemma hos Tania och firade lite för hon fyllde år (grattis finaste ♥).

I lördags hade jag lite smått filmkväll hemma också med Emma, Nor, Eka, Ella och Hanna. Vi såg bara lite töntiga filmer, bla. Friends with benefits. Inte min typ av film men man måste ju kunna variera antar jag. Men jag är iallafall glad att vi såg Cirque de freak: vampire's assistant. Den är grym och blir aldrig dålig :)

Vi käkade lite pizza och såg på film, sedan så gick dem flesta hem runt tolv men Hanna och Ella stannade kvar och sov över. var en riktigt mysig kväll. Hanna, jag och Ella stannade uppe sent och spelade spel, och snackade lite allmänt samtidigt som vi drack te :)

I söndags så fyllde också min finaste lillasyster Emmi två år, så hela släkten kom och firade. I slutet stannade bara en del av släkten kvar, och vi åkte till heron city och käkade middag på amazonas :) Love it!

I går, måndag, var vi på rödstuhage och tävlade mot dem andra klasserna i vår skola inom fridrott. Jag gillar faktiskt den dagen, den är ganska slapp och sen så är det ju bara kul att sporta. Sista året i vår skola, och vår klass förlorade :/ :)

Men höjdpunkten, i dag tisdag, måste ändå ha varit att få dissikera fårhjärtan. Jag tycker faktiskt det är väldigt intressant, och jag har ju inte problem med blod eller inälvor alls. Alla har det, what's the big deal? Nu efter skoldagen är jag väldigt trött, sitter bara vid datorn och har ätit (keso och banan= duktigt :) ) Faktiskt riktigt gott, ni borde testa. Väldigt nyttigt också!

I kväll blir det karate, och innan dess ska jag gå på promenad med micro. Vad som händer nu det vet jag inte, bara slappa? :)


Sötaste Hanna!










Finaste bulldoggen hanna? ;)


Mumma mumma fårhjärta. Är jag jättekonstig som säger att det ser gott ut?


Taggade tjejer inför dissektion!


Finaste Philippa!



Själv var jag så glad att jag körde på- peddo-mördar-potatis-smajlet


Och Ellinor ( www.ellinorsmith.blogg.se ) körde på sadface :C

Ciao!




En såndär rubrik

Hejsan svejsan :) It's friday, nice huh?

Jag känner mig helt sådär extremt lugn, ni vet när man har alla läxor gjorda och inga nya som ligger och trycker på, veckan har gått bra och det är fredag efter skolan. Med hela helgen framför en!

På fredagar har vi bara tre olika ämnen, och vi slutar 13.50. Hur skönt är inte det?! Nu sitter jag bara här och chillar lite vid skrivbordet, och jag ska vara hemma hos Tania till kl 5 där vi ska käka pizza och se på film :) Det blir som ett slags litet födelsedagsfirande för henne som fyller på på söndag. Vi måste tyvärr gå hem runt halv åtta för att hon får gäster, men det funkar ändå :) ryktet säger att vi ska utsätta en annan person för våldgästning. *host* ;)

I morgon ska jag ha ett par som sover över hemma hos mig också (återigen) ska vi då köpa pizza eller kebab och se på film och mysa! Det blir S-J-U-K-T nice :D Och sen kommer vi ju säkert se nån töntkomedi också, för att rehabilitera mina stackars fegisvänner från skräckfilmerna ;)

På söndag ska jag hem till pappa för att fira min lillesyrra som fyller två år. Två år? Hur sjukt är inte det att lilla Emmi är två år redan? Då kommer ett liten del av stora bästa släkten, roligt värre! Sen så blir det nog att jag sover där också, så jag kan spela lite Minecraft. Oh håå vilka storslagna planer jag har!


Btw, dagens lite pinsamma.. Varje dag när jag går hem från skolan ensam kommer jag på mig själv med att le. Och inte ett sånt där oskyldigt litet smile: utan ett stort fånigt lyckligt leende. Och alla bilar bara måste ju lägga märke till en ensam tjej som går och ler helt ensam. För ingen anledning, och jag ser antagligen ut som en stor idiot. Vet ni varför? Jag känner att det skulle vara lättare att skriva det på engelska. Ni vet, det låter coolare. Jag är inte helt egotrippad, men det är så det är.

"I can't help smiling thinking of how awesome I've been during the day."

Yepp, helt och hållet sanning. Herregud, nu låter jag som värsta självupptagna besserwissern.

Iallafall, här är lite piiiics!

 
Ekis och Ellis! Vi fick i uppgift att gå till Villa Talliden på gympan och ta en bild som bevis, höhö ;P


Hösten eeeer heeer :)







Emelie, världens mest taggade målis (:


Emelie och Verra- det kallas att fånga ögonblicket ;)


Och söta Becca är såklart alltid lika fotogenisk! :)


Tania @ rasten :)


Sångfåglarna ;)


Ph och Julia, alltid lika anti-att-bli-fotade-av-elina :/ ;)


Och Macke, alltid lika engagerad ;D


Är man bra på att fota eller är man bra på att fota?






Träffade även en ny vän. Berta heter hon och jobbar som supermodell. Stört snygg va?!


Och var bara tvungen att ta ett foto på detta. Alla killar+ Nea och Emelie stod och diskuterade vid kartan hur många mil långt Sverige är.. Mina små töntar! ♥


Becka tog lite egopics, snyggingen!


Och jag hittade det här gamla fotot på Ericas telefon, som är ett foto ur en gammal skolkatalog. ( Agge du måste förlåta mig för detta), men så uuuunderbaaart söööt! Lilla lilla miiiniii! ♥


Schnyggaste Nooris! ♥ ( www.ellinorsmith.blogg.se )


Och den här är ganska suddig och otydlig (snapshot) bild på mig i går. En hoppbild helt enkelt!

Snodd från www.erican.webblogg.se :D

Ha en underbar fredag!




Lite snabbt sådär

Anledning till ingen bloggning på två dagar: Internet har varit nere på min dator.

Ska snart åka i väg och handla med Tania i tumba, sen i kväll blir det mys hemma hos Eka! <3 

Dagens:


Oversize stickad tröja//BikBok. Blåa stretch jeans//BikBok. Skärp//BikBok höhö xP

Ha en toppen lördag!

Plötsligt händer det

Jag kände mig lite nere sådär ni vet, sådär eländig man gör när man har feber.




Sen så plötsligt, fullkomligt mysteriskt, blev jag glad igen!

Dagens..

Kläder:


Byxor//H&M- Skjorta//okänt

So sick... bokstavligen

Tjena allihopa! Bra? Hoppas det, för jag mår då inte så bra. Gick hem runt halv ett från skolan pågrund av feber och förkylning. Så jag har inte så mycket att berätta känner jag...

När jag kom hem så satte jag mig direkt framför datorn för att gå in på youtube, och då ser jag ju det: 1.8 är ute. Minecraft 1.8, den stora uppdateringen jag har väntat i månader på! Det är lycka...

Nu så har jag faktiskt bara legat i sängen och sett på True blood. Har precis varit uppe och ätit, så nu ska jag bädda ner mig och se på "The ring." Vilken skam att jag av alla människor inte har sett den klassikern ju! Skräckfilmernas drottning ;) 

Såg även att pappa har köpt en kartong (nej jag skojar inte), en kartong med Marabou chokladkakor. Så nu när man är sjuk kan man ju faktiskt unna sig. Choklad+film <3





Nu ska jag bara ha det myyysigt.!

Jag kommer att skriva en liten recension om vad jag tyckte!


Tränat

Hejsan allihopa. Nu sitter jag här på en tisdag igen, speedad som en duracellkanin. Träning från 20.00- 21.00 är inte det bästa. Man blir ju så speedad efter träningen. Ofta är det så att man är riktigt otaggad innan, men när man väl kommer igång under lektionen och efteråt så är det riktigt skönt (: Haha, it's nice to be svettig ;)

Humor

Hanna, du är bara för rolig för att vara sann!


Dagens

Kläder: (för usch vad jag hatar att säga outfit!)


Lång tjocktröja//källa okänd. Fick den av min faster (:


Långt halsband med nyckel// gammal nyckel+gammal kedja= egentillverkat halsband.

With my head above the clouds

Hallå gubbar (:

Är det bara jag som tycker det är otroligt svårt att börja skriva ett inlägg? Man vet inte vilken mening man ska börja med eller säga.. Höhö.

Men nu är jag hemma i allafall, jag måste säga att skolan flöt på riktigt bra och snabbt. Roligt som vanligt :D I bland så misstänker jag att jag är den enda personen på jorden, eller i allafall i skolan som tycker det. Är det ovanligt att hoppa upp ur sängen när klockan ringer och ha tankar som "En ny härlig dag!" och/ eller "Undrar vad för roligt som inträffar i dag?". Är det bara jag? Aja, jag antar att man kommer längst på positivitet C:

SO provet gick faktiskt oförskämt bra, jag hoppas verkligen att jag får MVG! Annars blir jag lite besviken, men vad finns det att göra?

Efter skolan nu hann jag bara komma hem precis och släppa ut Micro på baksidan, för att sedan gå ner till Tania. Vi hoppade studsmatta och jag tog ett par bilder till min fotoläxa :) Sedan satt vi bara ner och snackade. Jag säger det här väldigt sällan, men tack Tania för att du är min vän

I kvällish blir det karatish (undrar hur det kommer gå med all träningsvärk jag har sedan förra träningen?!). Är inte så suuupertaggad just nu. Jag har massor av tankar som flyger omkring i huvudet. Ett plus, vi har nästan inga läxor!












Ni vet när man håller kameran konstigt och råkar trycka på fotoknappen? Det här är ett sånt kort...






Natti natti

Dröm sött


It's monday, monday...

Hej hej allihopa (: hur har ni det denna soliga/molniga måndag?

I morse när jag steg upp var jag faktiskt ovanligt pigg, trots att det är måndag, fuktigt ute och trots att jag somnade runt tre på morgonen.

Och även fast jag duschade på morgonen hann jag se på nästan ett helt avsnitt av True blood till frukosten, för att sedan även hinna ta 08.03 bussen. Är inte det snabbt och bra jobbat? :)

Wordfeud är btw den nya drogen, alla kör det. Mot varandra. Det är faktiskt kul, men ganska svårt. Vem trodde att dagens ungdomar skulle roa sig med att spela virtuellt alfapet? Sedan när jag satt vid bordet i bildsalen med klassen så tänkte jag: dem här människorna har jag gått med i 10 år, och nästa sommar slutar vi skolan och kommer inte ses så ofta. Om ens aldrig igen vissa? Gud vad sorligt! Jag tycker faktiskt om varenda en, på sitt egna vis. Gud, emo tankar.

Men iallafall, nu ska jag checka in lite på youtube och sedan läsa lite mer historia, har ju prov på Första världskriget i morgon. Men det ska nog gå bra. Känner att allt sitter. (:

Dagens.....:

Outfit:


Lite slappt klädd sådär. Jeans// Bik Bok och stickad tröja likaså.


Det vänstra halsbandet. Army-style//Ur & penn


Och håret uppsatt i en vanlig slapp/löshängande fläta :)

Dagens...:



Besvikelse:  Jag skulle hem till mamma så jag fick inte sällskap hem från skolan. Jag kommer hem bara för att upptäcka att Minecraft 1.8 inte kommit ut än :C Ingen vill chatta på wordfeud, och alla är väldigt tröga på att spela. :C I-landsproblem

Dagens...:


Lycka: Att upptäcka att vi knappt har några läxor, att jag har fritid över. Att bara kunna slappa, och prata med dig.

Det var pretty much det (:


(Detta inlägg skulle ha kommit upp förra Söndagen)

(Det nyskrivna inlägget som skrevs i dag söndagen den 11-09-2011 21:33 är det under detta)

Hej allihopa, kul söndag? Jag kan då inte säga detsamma. Jag har suttit och skrivit på min bokrecension och övat, och vet ni vad? Som vanligt blev den mycket längre än minimumet. Bered er på 7-8 minuters bokredovisning, oh yeah. Jo tre roliga saker hände faktiskt: Jag var ute på promenad med Tania och Nor, ute på en andra promenad med min kusin och sedan gav min faster mig en fet ica kasse med nya kläder! Dert är inte så illa :)

I morgon blir det ju skola igen, och efter den ska jag åka inlines med Tania, åka hem till mamma ochn plugga :)

Det har hänt lite saker under helgen nu som jag undviker att ta upp på bloggen, därav varför jag inte har bloggat. Jag har haft mycket att tänka på: läxor, tråkiga händelser... Ja, tråkigheter.

Ni kan få se lite bilder från min helg i morgon, men nu tills vidare får ni nöja er med att se vad det var för kläder jag handlade i fredags :)


Uno stickad poncho för 299:- :)


Och två jeansleggings för 99 kr st. Dessa svarta och ett par bruna :)

Nu ska jag i allafall läsa igenom min skrivna bokrecension en sista gång för i kväll, bye bye :)



Du vet att...

du är nörd när du:

- Tar en 40 minuters promenad kl 20:30 på kvällen för att komma hem till din andra förälder för att kunna spela den nya uppdateringen på Minecraft.

- Du klarar inte att att sälja Indiana Jones, Starwars och Harry Potter- spelen även fast du klarat dem 10 000 gånger.

- Du sträckpluggar 4 timmar.

Vänta lite, det är ju visst jag!

Senaste veckan har jag haft så stört mycket att göra med läxor, träningar, måsten och prioriteringar. Och på min fritid valde jag att göra andra saker än blogga. Men here I am now!

Jag har varit på IKEA med cafét, varit på ruc och haft roligt, tränat karate och fått världens träningsvärk och spelat Wordfeud.  ( Som är mitt nya beroende btw.) 

Nu på kvällen har jag bara suttit och pluggat, faktiskt sammanfattat allt om första världskriget. Anledningarna, under kriget och följderna. Så nu behöver jag inte plugga på annat än min egna snyggt upplagda text :) I feel good ;)

Så här har ni lite random bilder från dem senaste  två veckorna!




Glada Cheyor på Ikea!


Jag var taggad!


Fast tjejerna slappade hellre! ;)


åt och lagade lite mat....


Softade och hade det nice! ( I ♥ IKEA)


Elin var entusiastisk över bordstabletterna ;)


Smileys!


Becka somnade (:


Åt vaniljmunk, det var mums!


Och David tog lite ego-pics!


Och efteråt gick jag, Mimmi, Elin och Becka till Heron City och käkade glass på McDonalds! Det var mysigt och vi satt och snackade :D


Hade kul på rasterna :)


Jag, Hanna och Eka åkte till Tumba och handlade :D


(Började) körde Risk på ruc :)


Emma och jag (:



Och hängde med Nils såklart! Vad annars duuuh?

Det var pretty much det, för er som ville veta! Hörs!




 

 


Dubbelt upp

Hej hej, nu ska jag snart ut på dubbelpromenad, förklarar senare vad som har hänt under helgen och så. Jag har mina anledningar men dem tänker jag inte gå in på.

Tills vidare....

Får ni stirra på den här vackra fjortisbilden! Gött...


Snabbinlägg

Svårt att ta outfitbild utan självutlösare, men ungefär såhär såg jag ut idag. Är superstressad nu för jag ska på födelsedagsfirande hos min kusin. Vi hörs förmodligen lite senare i dag. Kanske.

Mycket läxor+träning.



Streeess

RSS 2.0