Onsdag, vendredi, wednesday

Tjenixen aliens? Har ni det bra? Läxor?

Jag har i allafall suttit hela eftermiddagen och läst ett fördömt slöjdhäfte. Ett slöjdhäfte om tyger. Kul? Nej inte precis. Sedan har jag övat in ett franskatal, så det sitter nu inpräntat i huvudet och minnet. Detta ska framföras i morgon.

I morgon i ska jag åka in till Ikea, MediaMarkt, lagerhaus och mer med café gruppen och skaffa inredning. Elin, jag och Becka. Så jäkla taggade! Just nu är jag jättetrött i allafall efter en skoldag och plugg, så jag sitter och skypar med Ella och ska snart se på true blood! Senaste Pretty little liars avsnittet som jag såg i dag ÄGDE! Såååååååå braaa! Grymt! Och förresten, i morgon på Ikea blir det nog bilder ;)


Emelies pimpade skåp!




Emelie är glad för sitt skåp :D


Ba-ba-ba-ba-ba-ba-ba-ba BATMAAN!


Yea, happyface(es)? ;O


Becks och Julla :D


Nea agerar simhopp i korridoren :)


Becka och MLI :D


CLOSEUP!


Coola gänget!

Here's some more close ups!


Agge Skalbagge :D


Ella Bella :D


Becks :D

End of close ups.


Jag och Becka :D


Babyfaces/dubbelhaka! It's the new innesak!




Xubi, energipåfyllare under engelskalektionen ;) Kolsyrad juice!


Hello there!


David och Martins livsmål! ;)

Humor.

Ha en bra kväll och dag!








Efter träning!

Nu sitter jag här igen, död efter träningen. Fotjävel och knä jäveln ska börja krångla och göra förjäkligt ont. Jaja that's life. Just nu pratar jag skype med Ella, vilket är mycket trevligt. :D Nu ska jag gå och sova snart så vi hörs i morgon! :)

Det är okej

Boys do cry


Francais?!

Bonjour mes amis! Cava? Je suis très fatigue. J'ai étude au jourd'hui. För er som inte förstod. Hej kompisar, hur mår ni? Jag är iallafall jättetrött. Har pluggat i dag.

Och det är sant. Hela eftermiddagen har jag suttit och övat franska. I morgon blir det att öva lite till, men nu ska jag läsa igenom slöjdhäftet en gång innan karaten börjar åtta. Jag har bestämt såhär, varje dag efter skolan MÅSTE jag göra någor för att slappna av innan jag börjar med läxorna igen. Tillexempel göra en god mellis med smoothie och se på ett avsnitt av true blood innan allvaret börjar igen, haha.

Det är viktigt att prioritera, men även att ta pauser och göra sådant som man tycker om. :)

Bilder KANSKE kommer lite senare i dag, jag kanske inte hinner för att jag måste läsa lite till och karaten börjar sedan. Väl hemma sedan¨21.00 måste jag duscha och packa inför skolan i morgon. Vi får se hur det blir :)

Tills vidare hörs vi, annars blir nästa uppdatering tills i morgon :)




Sticks and Stones

"You can brake my bones, with sticks and stones but you can't hold me down."




Boys don't cry

Have you ever done something you can’t change?
Something you can never rearange?
I have, I have.
Have you ever felt so sad you can hardly stand?
Lying on the ground head in your hands?
I have I have.

But boys don’t cry.
But boys don’t cry.
I know it will be fine
But boys don’t cry.

Have you ever tried to smile and hide your pain, even though you’re not okay.
I have, I have.
Have you ever been caught in the pouring rain, wondering if anything can ever be the same, again.

You try to be proud of who you are, but still you got to let those teardrops fall, away.



Du vet att....

...skolan har börjat när:

1. Läxorna kommer i svallvågor
2. Stressen kan få dig sömnlös på kvällarna
3. Du börjar sätta upp lappar och scheman på insidan av din dörr
4. Du börjar planera läxdagarna.
5. Du har ingen fritid.



I dag har det varit en ganska kul dag, TRO DET ELLER EJ, men jag gillar måndagar. Vi startade med lite franska och gympa, och sen så hade vi lite bild senare på dagen. Nice värre :) Hanna hängde med hem efter skolan och vi åt och övade lite franska. Det var trevligt och kul med lite snack, prat och plugg. ;)

Jag måste säga: Jag är otroligt glad att vara tillbaka i skolan, att se alla välbekanta ansikten! Att prata, bara skratta och ha kul. Gad.

Samtidigt som jag älskar klassen, jag kommer nog bokstavligt talat gråta blod när vi går ut nian ser jag ändå gymnasiet som en ny möjlighet. En ny möjlighet till omstart. Jag kommer såklart alltid ha kvar mina gamla vänner, men det är en möjlighet att vidga vyerna och skaffa flera. Man får chansen att ge nya intryck :)


Finiiisen Ellinor! <3


BabyFACE!


Hannas kaffe!


Nooris och Ekis!


Sköna David!


Emmis!




HEJ TANIA :D


men tjena C:


Simon och Emma :D


Gud så vackert!


;)


:D




Det är något med folk och peka fuck u...

Ha en bra kväll!








Stört

Hello folks. I dag har jag inte så mycket att berätta, jag har i stort sett städat hela dagen. Yepp, allt glänser nu :)

Sitter i allafall inne på youtube och söker lite otippat sådär på highest horse jump record, och då kom detta upp. Det är inspelat 1978, men det är ändå helt sjukt hur högt hästar kan hoppa. Och vilket jäkla förtroende det måste vara mellan häst och ryttare. Detta gott folk, är samarbete.



Ha en bra kväll och vi hörd i morgon!

Fuldag

Hejsan allihopa :)

Har ni en bra lördag? För det är väl lördag va? :$ I dag har jag i allafall en riktig sådan där fuldag. När man bara har dragit på sig något gammalt och slitet, sitter hemma och kollar på film och inte kliver utanför dörren, och i bland så är det riktigt jobbigt att vara tjej. Rättare sagt en gång i månaden... U know what I'm sayin?

Man brukar undra vad som är värst, mensvärk eller en pungspark? Låt mig säga såhär: En pungspark gör otroligt ont, men kanske under 5-10 minuter? Mensvärk varar i en vecka, varje månad, livet ut. Jag tror jag vet vem som vann.

IALLAFALL. I dag har jag nördat true blood, och jag satt lite barnvakt till min lillesyrra medans pappa och Linnea och Edwin var och handlade. Men Emmi sov mest så jag satt ostört och stirrade på datorskärmen. Ända tills familjen kom hem med thaimat. Mumsigt. Just nu är pappa och handlar, och jag sitter och vattnar tanken att han KANSKE  köpter godis åt mig. :D

I allafall, i går var jag på ruc och umgicks med Ella, Eka, Nor och Hanna. Vi såg på the tourist (tack gode att det inte blev en kärlekskomedi) och spelade lite fifa 10 och indiana Jones. Eller rättare sagt hanna och jag spelade. Men när vi kom till Indiana Jones dumpade Hanna mig :/

















Nu kom pappa hem. TAGGA GODIS TAGGA GODIS. Eller inte, vi får se....




Wich seat can I take, it's friday.

Hello berls! ( Boys and girls). Har ni det gött? Skönt med fredag huh?

Nu sitter jag här helt utmattad och slut i sängen, ÅTERIGEN med datorn i knät. Väntar på ett till True blood avsnitt. :)

I dag har skolan bara flytit på oförskämt snabbt och kul, matten var KUL. Tro det eller ej? Historian var intressant va? Efter skolan blev jag körd ner till C där jag mötte Ella, Eka och David och vi fikade. Stötte även på Simon och Erik. Moppepojkarna liksom.



Lol.

Men i allafall, efter lite fika gick jag ut på långpromenad med Mommo och Micro. Riktigt varmt ute just nu, i morgon ska det tydligen bli 27 grader! Sista sommardagen säkert, och den MÅSTE spenderas med bad! :)

Här har ni lite bilder!






Mästerliga fotografen David








Kiss me, kiss me now! ;)


So random :D

Ha en underbar fredagskväll!

CLOSE UP




Imma Continue With My Life

Ja men jahapp, nu ska jag iallafall fortsätta med mitt liv i kväll. Vilket innebär att se klart på starwars och sedan duscha och sedan lägga fram kläder och packa tills i morgon.

Kolla in inlägget innan det här som är dagens bilder.

God natt och ha det bra mina vänner. Hörs i morgon ♥



Jag är tillbaka

Hallå där. Bara jag som är egggggxtremt trött i dag? Man bara känner hur luften trycker och regnet hägrar. Usch för höst. Okej jag gillar höst, med vädret. Men inte tröttheten som kommer hand i hand med det. Usch och fy.

Meningen var att när jag kom hem skulle jag bara kolla lite på film och sedan plugga lite NO och franska, men jag bänkade mig i sängen framför ett avsnitt av True blood och sedan STARWARS: The empire strikes back. Och det resulterade i att jag snarkade efter halva filmen. Väckt blev jag av Linnea som sa att maten var klar. Härligt, sovit bort eftermiddagen då!

Franska och NO får jag ta i morgon. Om ni undrar vad jag håller på med så repeterar jag bara lite NO från i åttan: ni vet dem vetenskapliga namnen på alkohol molekyler och that stuff. Yea yea.

Skönt med helg snart även fast skolan är rolig. När jag kom hem gjorde jag världens smaskigaste mellanmål, ni vet smoothies? Yes, jag är på G igen!

Så här muuumsigt blev resultatet i dag!:


Nice huh?

Så här gjorde jag i dag:



*En del Verum hälsoyoghurt med levande bakterie kultur (exakta måttet vet jag inte, men det beror på smak)
* 1 krossat digestivekex
* 1 1/2 dl hallon och blåbär
* 1 skivad banan.


Mumsigt värre om jag får säga det själv!

Skolan i dag hade som sagt vanliga lektioner, och jag ser fram emot att få lära mig mer om de stora världskrigen på historian. Intresasnt faktiskt. Sedan ser jag fram emot att prata om Genetik på biologin. Det ska bli intressant. Synd att det är i vår bara :/ Gympan i dag var rolig, vi fick uppgifter som innerbar en hel del springande. Men efter två uppdrag fick jag ont i vänstra fotleden och foten igen, trots stödförbandet. Så där var gympan slut för min del. Pyttsan.

Ni som behöver lite uppdatering: i våras stukade jag foten rejält när jag hoppade studsmatta. Det innebär att jag inte har tränat på 3 månader, första gången idag. Nästan 4 månader faktiskt. Jag fick en röntgen och det visade sig ju att jag hade stukat foten, och hade en väldigt liten eventuell spricka. Men nu är jag på bättringsvägen helt klart, trots att det kan ta upp till ett och ett halvt år tills skadan är helt läkt. Därför måste jag ha stödstrumpa när jag tränar, för att inte hamna på ruta ett igen.

Men nu sitter jag här, efter dagens gympalektion och det smärtar i foten och runt leden. Fuck it. Men det blir att ta det lugnt.

Men iallafall, här har ni lite pics från de senaste skoldagarna. Dem är inte så många, men några :)






Lol, snyggingar!


Beep beep!


Martin ska gå stockholms zombiewalk nästa år. Och övar redan ;)




Fikade i parken med vännerna :)


Hanna snodde kameran :D


Jag lekte Alien :P


Ph schtylade i kapprummet :)


Julia var lika fin som alltid!


Och andra lekte Emo!


Och hängde lite med coola snygga gänget! Det känns lite som om min coolhets'status höjts lite nua vaae? ;)


och dem snokade min mobil :)


Hängde såklart med kaktus!


Mötte en skummis i korridoren!


Var vid dånviken med dem bästa! <3




Och haha aa. Det här bilden talar nog för sig själv! :]

Ha det gr8





Last update

Wanna see the ghostface, here u go!




Jag försökte iallafall vara en look alike, det borde jag få cred för!

Uhm wuut?

Tjosan Alla Aliens. Har Ni Det Bra? Haha bra. Just ni ligger jag i sängen igen med datorn i knät. Med en dator som är fullproppad med Pretty little liars, True blood och filmer. Me likey! Movies night?

I dag har det varit vanliga lektioner och allmänt vardagligt..? Jag tänkte berätta lite mer lite senare med bilder och stuff för nu ska jag se på pll.

Förresten, en sak till innan ni slutar läsa!: istället för att skriva blogg.se råkade jag skriva bloff.se, och gissa var jag hamnade. Vad ser det ut som?



Det här är äkta LOL.

Aja, nu väntar....



Den här serien är faktiskt asgrym! Inte vanligt kärleks blah blah blah utan lite mord, lite mystik och lite ja... krydda?

Mina favoriter är Toby (Keegan Allen) och Spencer (Troian Bellisario) :)



Ciao!

True blood!

Hej hallå igen, sista bloggningen för dagen. Ligger i sängen med laptopen i knät och ser FORTFARANDE på true blood. Annorlunda serie men jag antar att den blir bättre snart? :)

Jag är så fast att jag till och med skjuter upp duschningen tills i morgon på morgonen. Illa? :O

Goood natt!




Visa ditt intresse, annars förlorar du mitt

Angående rubriken? Jo jag såg faktiskt en grupp på facebook som hette detta och jag tycker faktiskt att det stämmer och är riktigt sant. Man orkar ju inte alltid ge och aldrig få ta ellerhur?

I dag i skolan var det ganska slappt, inga "riktiga" lektioner om man säger så. Vi fick göra en pjäs, och det är faktiskt ganska kul. Bara det att jag verkligen hatar att behöva vara den där "elaka" och den tråkiga som tar ansvaret och säger till HELA tiden när folk bara skiter i vad man ska göra eller inte anstränger sig. Jag är verkligen inte en sådan person, men i en situation där ingen annan tar ansvar måste man ju det, ellerhur? :/

Efter skolan drog jag ner till Rönninge med Ella, Hanna och Eka och vi åt mellis i parken i solskenet. Det är även ganska lustigt hur man kan stöta på så mycket människor man känner på samma eftermiddag? Höhö, världen är liten :D

Nu sitter jag iallafall och tittar på True Blood, en speciell men underhållande serie. Än så länge är jag bara på avsnitt ett säsong 1. Ska börja på avsnitt 2! Längtar tills jag har sett säsong ett och kan börja på tvåan, för Alex Skarsgård är med. Eller som dem säger i USA, Skarsgaard. ;)





Btw, finns ingen bättre känsla än att vara mätt på våfflor. Okej, nästan inte iallafall.

Visa ditt intresse innan du förlorar mitt. Men man är antagligen lika dålig på det själv...

Never say never right?!

Tjenixen folks, eller ja, folk och folk. Ni trogna läsare som fortfarande är kvar efter min stora försummelse av blogg och uppdatering. Som sagt har jag varit bortrest hela sommarlovet i stort sett och haft fullt upp. Både socialt, emotionellt och psykiskt. Förberedelser inför skolan, och ja.... tonårsgrejer? Höhö.. Att man börjar nian nu, det är helt sjukt!

Uppdateringen kommer att bli som vanligt nu, jag lovar. Har dessutom fått en ny och assnabb laptop, det är sjukt nice. Jag vet dessutom vilken linje jag ska söka till, och det blir naturvetenskap på något fint gymnasium i stockholm city. Jag och mina höga ambitioner.

I dag startade skolan lite halvt sådär med upprop, väldigt kul att se alla igen och jag har verkligen saknat alla i klassen! Jag hann inte ens hälsa på alla i dag så i morgon blir det ändring på det :) tyck att jag är konstig, men jag älskar verkligen skolan, plugg och utbildning. Jag har nog världens underbaraste klass och skola. Nytorp i mitt ♥.

Jag hade det helt underbart i Turkiet, Alanya. Så här har ni några bilder!

Jag vill dessutom tacka Anna för kommentaren på "Never say never" inlägget. Jag blir verkligen jätteglad!
















Finaste Mamsen :)


de 30 grader varma sommarkvällarna på stranden i mitt hjärta. <3


Lillebrur och jag. Lite fail miner men men...











Bara lite bilder sådär. Jag måste också få erkänna att jag inte blir bra på bild. Det bara är så, eller jag tycker inte det i allafall. Men bara för det kan man ju inte strunta i att visa omvärlden bilder.

Btw så frågade folk om jag var från italien av någon konstig anledning. Ser jag italiensk ut? Med stoor näsa, håriga ben och armar? xD

See ya!








Kan någon ge mig en spark i baken så att jag vågar?

Just i dag känner jag att jag skulle vilja sjunka genom marken. Jag känner både pinsamhet, ledsamhet och ilska. Wtf allt på samma gång. Gud jag är så ovan vid det här.

Jag känner mig oduglig och hopplös och vill säga en enda sak som bara vägrar lämna huvudet och sägas högt. Varför? Jag kanske verkar nonchalant men jag bryr mig mer än någonsin. Det är mitt sätt att hantera det. Jag bryr mig, jag bryr mig jävligt mycket.

Varför kan inte allt vara så lätt, varför kan inte jag vara modig.?

Sen när lämnade virvelvindar öknen och tryckte sig in i huvudet på folk..?




Om jag...

… Kunde, så skulle jag definitivt simma bland hajar!

… Vågade, så skulle jag säga det som är osagt.

… Ville, så kunde jag ljuga.

… Fick en önskan, så skulle det vara att bli modigare

… Fick välja mellan kärlek eller rikedom, skulle jag välja... Kärlek..?

… Hade ett perfekt yttre skulle alla bli blinda för insidan

… Om jag fick IG skulle jordenbokstavligt talat gå under

… Om jag inte var så mesig skulle nog allt sett annorlunda ut.








Hemmaaaaaaaa!

Tjenixen folks! Nu är jag äntligen hemma och kommer stanna hemma efter 3 veckors semester! Därav SUUUUUUUUUGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG uppdatering!

Just nu är jag SVINIGT trött, och jag berättar mer i morgon om mina äventyr under sommaren. Hädanefter blir uppdateringen som vanligt, speciellt nu när skolan börjar igen :)

Längtar faktiskt! :D



Bara ett Smakprov! Stay in touch

RSS 2.0