Now I am home

Hello allihopa :)

Nu är jag hemma som sagt, har varit hos Ellinor och varit ute i snön hela dagen, sen gick vi in och nördade Robot unicorn attack. En sköter hopp-knappen och den andra Attack-knappen :P
Utomhus så var vi "hemliga spioner" och byggde snögrottor vid vägen så ingen såg oss när dem gick förbi :D I morgon ska jag följa med mamma till högskolan, jag vill vara med på en av hennes fysik-föreläsningar :) (ca 3 timmar). Sen efter ska jag nog vara med Nor och Ella.

Bilder från i dag, ute i snön:


Haha Ellinor :D Jag är lite "King-kong inspirerad"


Noor :) www.ellinorsmith.blogg.se


Vår snögrotta :P Båda fick plats




Tittut


Fast det var ganska obekvämt


Så här fin är Ellinor även fast hon är utomhus!


Så här fin är man själv i håret.... Yay..

Det var det för nu!


Hemma hos Nor!

Sitter hemma hos Nor nu, vi har varit ute hela dagen och sedan nördat Robot unicorn attack. Hörs igen när jag kommer hem :D


Off to Ellinor

Nu drar jag till Ellinor, och är MYCKET lycklig!


I ett försök att se lycklig ut!

Baj

We goes 3 years old

Halli hallå, nu äntligen efter en vecka ska jag få träffa kompisar! Ska strax ta bussen till Ellinor, och där ska vi vara lite barnsliga och vara ute i snön. Haha, nej det är inte barnsligt, det har rättare sagt ingen åldersgräns!
Just nu sitter jag och tittar på "The dog whisperer", bra program faktiskt. Lärorikt om man har hund :)

Efter programmet ska jag bara duscha lite snabbt och kissa Micro en sista gång, sen åker jag till Nor :D



ELLINOR :D

Joy ride

Hallå allihopa :) Nu har den slagit till igen, när allt äntligen gått över går mamma och blir sjuk. Hoppas att jag klarar mig nu! Stannar inne i dag bara för att se om jag klarar mig, om jag gör det så ger jag mig ut och är med kompisar i morgon! :D I dag har jag inte gjort något speciellt, var bara ute med Micro en runda på isen :)





Förresten så såg jag en helt stört bra film i går, Joy ride, men även kallad Roadkill:

Det handlar om att två bröder får kontakt med en lastbils-chaffis via radion i bilen. Dem driver lite med honom att dem är tjejer och "stämmer träff" på ett närliggande motell vid motorvägen i rum 17 vid midnatt. Såklart är dem inte där för att möta honom, utan har rummet brevid. 
Rummet dem stämde träff i råkade vara uthyrt till en annan man, och kl 12 hör dem konstiga ljud genom väggen. Dagen efter är polisen vid motellet. Det har skett en "olycka" i rum 17. 
Det dem inte förstod när dem tog kontakt via radion är att dem drev med fel psyco-chaufför. På något sätt verkar han veta var bröderna är, och han är riktigt förbannad. Han vill ha hämnd.

Filmen var riktigt bra, och den får 4/5 stjärnor :) Dessutom älskar jag Steve Zahns porträttering som den äldre brodern Fuller, som åkt in och ut ur fängelset hela sitt liv på grund av bråk.

Måste verkligen ses hörni! Den är inte för blodig för er mesar, bara jättespännande :D


S N Ö

Hej hallå! :) I dag var jag ute och åkte skidor med min kusin och hans flickvän Sarah :) Hade aldrig åkt långfärdsskidor innan, så jag tyckte att det skulle bli lätt som en plätt, men icke då. Robin och jag försökte tävla lite sådär, som alltid. Tävlingsgenen ligger i släkten, INGEN gillar att förlora. Därav att jag tävlar med min kusin hela tiden. Oftast vinner jag då ;)

Både Sarah och jag är något av nybörjare, men det gick bra ändå. Tävlingarna slutade oftast med att Robin var 100 meter framför mig :) Haha, jag ramlade ganska ofta, oftast när alla de andra hade ryggen emot. Då var det bara att resa sig upp och fortsätta. Men ingen hjälp behövde jag där i allafall! Tog mig upp själv....

Micro stannade hemma hos Mommo under tiden och lekte med Tessa, och sedan när vi åkt skidor fick vi ju bullar och saft av henne och Farfar :) Gooott!

Sarah, Jessica och Jag ska åka pch rida någon gång under sportlovet nu, uppe i Nykvarn kan man tydligen hyra hästar för en dag! Så det ska bli kul :

Tog som vanligt lite bilder i dag, så här kommer dem!

Bilder från i dag, långfärdsskidor på Uttran:


Micro, på väg ut. Hemma hos Mommo :)


Skratta inte, man är inte jättesnygg när man åker skidor :)




Haha, Micro vill springa efter Robin :)


Haha, Sarahs stavar är längre än henne, hur ska det här gå? :P


Robin kämpar!


Lite mer till höger såg man Kalleviken


Landskap :P


Den här Ö:n brukar folk tälta på under sommaren :)

När jag kom hem sen badade jag och sedan skickade mamma ner mig och Elias på "uppdrag konsum". Vilket betyder handla åt henne! Hon har nu lyckats bli sjuk men jag klarade mig. Hoppas inte att kag blir smittad nu igen: Peppar peppar ta i trä :)
Förresten så har jag hittat min nya favoritläsk, den är jättegod! Vira Blåtira heter den, en som fanns när mamma var liten:



och sedan min absoluta favoritgodis i hela universum *trumvirvel*
MELONTUGGIMMI GODISET:



Det är så hiiimla gott och med typ surt pulver i! :D

Ja, nu vet ni!





Huddinge C

Hallå igen! :) Trots att jag inte var 100% i dag så var vi bara tvugna att komma ut och röra på oss! Jag, mamma och Elias åkte och handlade lite i Huddinge C. Inte det första stället man tänker på när man säger "köpa", men det funkade väl sådär :P
Just nu sitter jag i väntan på middag, och GUD vad jag är hungrig, skulle kunna äta en Olifant! Ja, en Olifant, inte en elefant. Någon som sett Sagan om ringen triologin? Ni fattar...

Hur som helst har jag tagit lite bilder på vad jag fick i dag :D


Bilder från i dag:


Min jordgubbs-cheesecake. Låt er inte luras av den gulliga utsidan, den var riktigt maffig och jag klarade bara att käka 2/3 delar. Den får 3 av 5 stjärnor! :)


Fanta in my <3


Mina nya snygga skor! :D Köpta på herr-avdelningen btw.. Ganska imponerande att jag kunde böja mig ner och ta den här bilden på mig själv va? ;)


Lite nya tränings-grejor... :)

Hoppas ni är mätta nu då? För jag är det då inte, jag är svin-hungrig! :)


Jippie

I morrn har det gåttt två och en halv dag sedan jag visade något symptom på att vara sjuk, det betyder att i morgon får jag gå ut! :D Jag kan få vara normal igen och ha ett bra lov ändå! :D

Eftersom jag inte tagit bilder de senaste dagarna så får ni lite ifrån Måndags och Tisdags, dagarna innan jag blev sjuk!

Bilder från i Måndags och Tisdags:


Emma är intresserad av vad Elin spelar :D fotograf: Ellinor


Gottegris jag är... Berry mix och risifrutti :D fotograf: Ellinor


Vanilj-honung :P fotograf: Ellinor


Erica :D fotograf:Ellinor


Usch för riskaka :P fotograf: Ellinor


Ella ego-pics as usual... ;)


Glada Ella där bak! Jag frös lite om näsan :) Hundpromenad med Molly och Micro!


Synd bara att bilden blev lite grynig, för det var jättefint! :)


Någon mer än jag som vill bort från det här och ha vår nu?!


Elin made me sällskap hem.. Smsar som vanligt :)


Min fina Micro! Han är inte klippt på länge nu för att det är så kallt ute, så såhär lång päls ska han inte ha egentligen :) Men jag borstade hela honom och då blev han såhär fluffig! :D

I morgon är jag bra, och då får världen se upp :P

 


Skit på dej

Hej jag hatar att vara sjuk. Jag vill bara ge en liten hälsning till min käraste vän magsjukan. Die and go to hell fucktard.




Galg-skämt

Hej hallå, det här är inget muntert inlägg. Jag är hemma från skolan på grund av "magsjuka i familjen". Det är såhär att min lillebror Elias är sjuk. Då får inte syskonen gå till skolan eftersom vi antagligen redan är smittade. Jippie. Kalas-kul. Inte.
Visste ni att man kan vara bärare av magsjukeviruset i 1 vecka innan det bryter ut? Just därför. Själv har jag inte blivit sjuk än men det är något som inte är helt hundra. Skulle tusen ggr hellre vara i skolan. Slöa i soffan framför filmer är väl kul efter ca två st, men efter 10. Då blir det LITE långdraget. Tur att man har en hund som TVINGAR ut en trots allt. Tack Micro.

Så här sitter jag i väntan på dödsdomen, magsjuka. Wish me good luck!


:)

Nu har jag suttit och skrivit på min filmanalys och skickat i väg till läraren, så nu är det lugnt! :) Pappa är sjuk i dag så jag har ingen som skjutsar mig till karaten :/
Så i dag blir det relax-kväll eftersom jag är färdig med allt! I morgon är det elevens dag och det ser jag fram emot. Ska bli kul att byta plats med lärarna :P
Om en halvtimme börjar The Mentalist och det ska jag absolut se! Ett av mina favorit-program! Mina favorit-program i ordning är: 1.The walking dead 2.Legend of the seeker/Last chance highway 3.The Mentalist

Förresten, har ni sett reklamen för serien "The walking dead"? Det är en zombieserie som blev jättestor i USA. Jag har redan sett den säsongen som ska börja i Sverige nu, så jag väntar med spänning! DET ÄR ÄRLIGT TALAT DEN MEST VÄLGJORDA MEST SPÄNNANDE SERIE JAG SETT. Klår MÅNGA filmer, om inte alla ;)



Varning för starka bilder för er mesar?

Strax börjar The Mentalist, men innan det nu ska jag se på min "internet favorit serie". På youtube, ett par killar som sitter och producerar dessa, riktigt bra faktiskt. Serien heter "The shadow of Israphel" och finns i tre säsonger med ca 12 i varje. Riktigt skojigt, nämnde jag att det var minecraft? Om ni inte är intresserade så sök inte, ni kommer antagligen inte förstå ett piss. (SÄSONG TRE ÄR BÄST)

Ha det bra :D


Doggywalk och läxor

Hallå där kött och blåbär! I dag så var det ganska lugnt i skolan, kuliga lektioner sådär. (David och jag ÄGDE på matten btw! High five på den) Efter skolan gick jag hem och packade och gick ut på promenad med Ella och hundarna, sedan hem till mig där vi nu gör läxor :)

Jag måste såklart uppdatera :D

Ha en bra kväll folks!


Tackvivetattviärskitsnyggasånikanhållakäftenhejdå!


Sent igen

Det känns som jag har no-life-at vid datan hela lördagen men sanningen är att jag faktiskt hunnit med mycket i dag. Jag har varit ute på långpromenad, tråkat, spelat data, kollat på när Elias spelat data, tråkat, tråkat, tråkat och tråkat och spelat data. Och tråkat, tråkat och spelat lite mer data. Just det, jag har ätit middag också.

Det känns som om jag måste ta tag i saker, men lördag ÄR MIN LEDIGA DAG. Det är den enda dagen i veckan NÄR JAG INTE får PLUGGA. Annars skulle jag gå in i väggen tror jag.

Tania skulle ha tagit hem veckobrevet till mig, men hon GLÖMDE. Kollade hemsidan nu så nu är det lagom stressigt! :O Men det gör inget Tania, stress är bra för hjärtat (not)

Jag är ändå duktig och tog dagens bilder, Mommo och jag gick ute på isen med hundarna, och sedan bjöd hon mig på kakor :) Jag fick även ta med Elias general-hatt hem som han hade glömt. Köpte den i Tyskland.

Bilder från i dag:




Mommo :)

Tessa bessa!

Micro <3



Att göra snöänglar har ingen ålder! :)

Och numera heter jag General Nykänen, mina vänner!

;)

I morrn blir det väl lite inlägg, för morgondagen kommer spenderas till att plugga :)

hööörs!

ps. kommentera mer än gärna!


Hemma-dag

Hallå, okej nu är det praktiskt taget Lördag, så god morgon (?)

Var hemma från skolan i fredags, hade ont i magen och jag missade antagligen inga livsviktiga lektioner :)
Var ute lite på baksidan med syskonen, kolla tv, snacka skype, spela lite sådära. Ganska så tråkig dag faktiskt.

I morgon kör pappa fem timmars rallyt med sin skrothög. Han skaffade den där rishögen för att kunna köra sönder den på banan, han säger att ha planerat att vinna. Den som kör flest varv på fem timmar vinner, kallas även "demolition rally". Preja varandra.
Min kusin Robin kommer även vara med i samma lag som pappa, skulle egentligen velat kolla men till och med jag tröttnar nog under fem timmar (a) (?)

En bra sak är att man får hjälpa till att pimpa skrothögen, en gammal volvo från slutet av 70-talet.







ps. vill du få din gamla skrothög officiellt pimpad? Ring mig! Priset kan diskuteras.

Ha det bra så länge :)


God natt världen

"Sometimes you put up walls, but not to close anyone out. Just to see who cares enough to break them down."



Nu ska jag ZZZzzZzoova och vakna upp till en ny strålande dag :D God natt världen, ni kommer sakna mig medans jag är tillfälligt borta :)


Se livet från den ljusa sidan, det regnar i allafall inte?

Seg dag

Tjaba tjena i dag så åkte vi skridskor med klassen, jag är väl lite halvbra på det jag. Efter att ha åkt skridskor var alla jättetrötta och somnade på lektionen: O :P Återigen får bilderna tala för sig själva:

Bilder från i dag:


Kameran laggade lite och Tania blev missbildad. Eller var det kameran? ;O


Påväg till ishallen


fun on tha bus


Hanna: "NÄR JAG BLIR STOR DÅ SKA JAG..!" Jag- "(där går hon i gång igen-suck-)"


Alla köpte läsk efter Skridskorna, jag köpte smoothies.. Jag blev ganska mobbad ;)


Cola-o-mania! Erica! :D


SCHNYGGT


Ella :D


Trött på matten :)


Trött på matten :)


Min plansch på Franskan :)


Snygg väska ;)


Lillasyster :)


Syskon <3

Ciao!


Skridskor

Ska dra till skolan strax, eller rättare sagt busshållsplatsen. Vi ska till Ishallen och åka skridskor.. Och jag kan inte ens åka skridskor... -.- Snackar Skype just nu, ganska nice att ha tid till det på morgonen :)


ERICA SÄGER HEJ DÅ!

CIAO!

Sommaren 2010, den du aldrig glömmer...

Nu har jag suttit vid datan i fyra timmar... I know, I'm a no-lifer... Nej men jag har faktiskt övat länder och snackat skype samtidigt ca 70% av tiden :D DUUUKTIGT.

Här är lite sommarbilder! :D Dem får tala fär sig själva:
















(made by me;) )











Hoppas ni längtar ännu mer nu! :D

Ciao bajzzz






Yeah :D

Jag säger bara yeah yeah yeah! Nu kan jag snacka skype och game-a samtidigt! Me is happy :D
Det är helt knasigt, trodde aldrig jag skulle kunna lära mig var alla länder i Europa låg, men nu kan jag det! Nu är det bara huvudstäderna kvar :)
(Makedonien ser ut som en bajskorv.... ;) )
Har råpluggat det ett tag nu, så now I feel good.

I går var Ella och Nor här efter skolan, so leeeeeeet's show you some pictuuuures från skoldagen i går och fritiden:


Elin! :D


Emma vill aldrig vara med på bild! :O



Och vem VILL INTE åka till Malta liksom?! CHECKA DET HÄR!


SÖTA ELLINOR :D


Ella the datanörd! Bortse från mig som städar lådorna i bakgrunden :)


Och kolla mitt FETT NAJSIGA HYPERSPEJSADE SNYGGA COOLA DATABORD! JAG KOMMER ÄGA :)


Jag hatar den här uppstoppade illern, pappa envisas med att ha den på väggen. Creeepyyyy...

CIAO

!

Går till skolan nu, franskaprov på morgonen. Wish me good luck! :)



God natt

Hej igen, jag har pluggat färdigt nu. Har suttit och snackat skype med mina underhållande vänner och lyssnat på spotify :)
Ska duscha nu och sedan sova, ser fram emot morgondagen. Ska läsa min superbraiga bok. Förresten så älskar jag mitt sällskap till skolan, det är så himlans kul! :D


Riktigt filosofisk bild här..

God natt :)


Tja tja bloggen!

Haha, nää inte riktigt min stil va? Tja tja bloggen? Tss... töntigt.. Jaja.
Jag tänkte dela med mig av mitt lilla I-landsproblem med mina kära medmänniskor. Jag har inget att ha på mig i morgon. Bara sommarkläder i hela jäkla garderoben. Så varför kan inte bara sommarn infinna sig nu och anpassa sig till min garderob? :S :)

I dag så var det väl en plain dag? Lektioner och lektioner. +Matteprov. Det gick väl bra, bara bortsett från att jag inte HANN göra klart det på den tiden. Det var jag inte ensam om att protestera mot :)
Oj juste det är ju alla hjärtans dag också!
Som Gustav predikade om, Alla hjärtans dag handlar om närhet. Men jag skulle inte säga att jg kramat fler än vanligt i dag. Jag har blivit rätt dålig på kramar, vet inte varför? :/ :)

Sen det där evenemanget på facebook, alla som gillar/är kär i/i hop med någon ska ha ett hjärta på handen. Okej om du vill skylta med det men det vill inte alla. Man behöver inte ha ett hjärta på handen för att visa det? Kan man inte gå i från dagisnivån och ta tag i det?

Förresten, alla som läser det här. Jag är inte anti-kärleksliv som alla verkat uppfatta mig som. Jag tycker bara inte om att prata om generande saker i stor grupp, och speciellt inte när alla uttrycker sig så rått. Finkänslig, fin i kanten. Jag gillar inte att bli hånad för det. Det är bara jag. Take it or leave it.




Jag är jag, duger det inte så dra åt h******




I know u want it....

...my dinner!....






Monsun

Känns som jag har över-bloggat i dag? Går det? Neeej ;) har precis badat, skönt med badkar!
Mamma och jag ska strax baka pizza till middag och kladdkaka tills gästerna kommer.


SÅHÄR fin är man när man precis badat. Ingen vacker syn.

Ha en bra lördagskväll :D

Mina finaste

Hej hallå mitt på den fina Lördagen :D Har precis varit ute på promenad med Micro och Tommy. Mamma kommer strax hem från jobbet. Just nu är jag ensam med Micro, Fjodor och Måzart. Jag är lyckligt lottad som har så fina djur :)
Så jag tänkte berätta lite för er om mina fina vänner :D

Micro-  Ras: Welshterrier. En riktig liten envis åsna, men det är nog därför vi passar i hop. Han MÅSTE ha sin vilja igenom och vägrar att ge upp. Han är riktigt målmedveten. Underbart snäll och kvicktänkt. Brun och svart kropp+ bruna ögon.

Måzart-  Ras: Helt okänd blandning. En riktig liten surnisse. Bland de sju dvärgarna skulle nog han vara Butter. Måzart är ganska så retlig och ser ganska sur ut, men han är gosig också fast på sina egna villkor. Röd-orange tigerfärg+grön-gula ögon.

Fjodor-  Ras: Helt okänd blandning. Den här lilla kattungen är familjens clown. Kommer på nya upptåg och bus varje dag. Från att reta upp Måzart genom bita i svansen till att attackera Micro när han sover. Han gillar även att klättra in i min garderob och sova på kläderna. Och han äter VAD SOM HELST. Havregrynsgröt, lök, grönsaker, soppor, flingor. Ja, vad som helst. U name it! Jättegosig och älskar att leka. Helvit kropp med lite rött här och var+havsblå ögon.


Måzart (tigern)


Fjodor


Fjodor och Måzart




(Mest bilder på Fjodor för jag älskar hans ögon!)

Min Micro!


Ståtlig!

Älsklingen!

Nu vet ni mer om mina finaste!

Ciao :)





Fint väder :D

Hej hallå det är värsta undervädret ute just nu! Snö och sol, the perfect match!
I kväll kommer lite gäster hit och vi ska kolla melodifestivalen+film. Antagligen The tourist med Angelina Jolie och Johnny Depp(ig).
Förresten måste bara säga att jag har total-fastnat för musiken i filmen Burlesque. Min typ av musik. Christina Aguilera och Cher, shit vilka artister! :)

Fjodor och Micro har dessutom nu blivit riktiga kompisar, dem lekte senast i morse!
:D

Bilder från morgonen nu:


Som sagt har de här två blivit vänner nu! Hund och katt :)


Fjodor blåöga :)


Picro på morgonpromenad :)


Fint väder :)



Ha en bra solig lördag, jag sitter just nu och kollar när Elias spelar Black ops :)

Ciao!




SL=SEGA LINJEN

Finns det något värre än SL en vinterdag i Februari? Svar: NEJ :@
Skulle egentligen ha åkt till Erica och haft kul ju, men med risk för att inte komma hem med bussen kan jag inte det :(
SL SUGER.


Såhär tycker jag om SL.


Men så här tycker jag om att kunna kolla på film efter egen smak hemma! :D

Ha en bra fredag allihopa!

Ciao bajskorv!

The dentist?

Varför känns det alltid som en dödsdom att gå till tandläkaren? Jag skulle bara gå på rutinkoll, men shit vad jag hatar den där tandläkarstolen?! :O Mina tänder såg brra ut och dem sa att om jag vill hålla det så ska jag börja använda munskölj, och jises säger jag bara: SHIT VAD LISTERINE ÄR STARKT! :O :S Förresten, jag HATAR tv:n tandläkarmottagningen har i taket ovanför stolen. Är det meningen att det ska vara roligare? tss...

Skolan i dag var väl ganska lagom. Inga läxförhör eller sådär. Dessutom hade vi bollekar på gympan, ME LIKE IT BAD :D
Tyvärr så har vi en hel del prov och läxor nästa vecka, så helgen blir inte pluggfri :( Tyvärr!
Någon mer än jag som ska plugga?

Efter tandläkaren så kilade pappa och jag in på Salems grillen och käkade. Jag menar det, maten där är riktigt NASTY. Ät inte där.

Och som vanligt då....

Lite bilder från skolan i dag:


Elin och Emma in the café :D


David och Erik spelar guitar! :D


Lilla ELLINOR :D


Ella alias Ilus är duktig på syslöjd :D


Erica jobbar också på, duuuktigt :D (Hannas rumpa btw)


Hanna jobbade inte på syslöjden, hon tog egopics, gulligt :D


Jag och min BFF, Findus! :D


Musikaliska tjejor! :D


Okej okej okej, BJUDER på den. För er skull. BJUDER.


Ella egopic, as usual :)


Och sen en liten naturbild från påväg hem från skolan :D Segade upp alla människor för att ta den här bilden x)

Ska eventuellt hem till Eka sedan och ha det trevligt och kul med tjejerna. Men det beror på SL och deras busstrafik :D

Ciao!


Of to school

Hej hallå snart drar jag till skolan, ska bara gå ut med hunden ser bär det av! Fullt med snö ute så det kommer ta lite längre tid än vanligt att gå till skolan :/ :)

Hoppas ni får det bra :D


Här är en riktig snygging som borstar tänderna! 

Det kallar jag snöoväder









10 Februari 2011

Legend of the seeker

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av VÄRLDENS SUPERDUPER BÄSTA ÄGANDE UNDERBARASTE COOLASTE HÄFTIGASTE OCH MEST SPÄNNANDE PROGRAM :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Legend of the seeker in my <3


Det snöar, hårt!

Herre vad det snöar ute, jag som trodde våren var påväg. Skulle gå hem från skolan, men snön piskade mig i ansiktet som bara den. Sen så ska inte Elin gå hem, så jag får gå ensam och lida :/

Skulle egentligen ha haft matteprov i dag, men matteläraren var sjuk så det blev uppskjutet till Måndag. Mer tid att öva, me like! :D
På gympan körde vi Dodgeball (min favoritgrej på gympan btw). Jag blir inte så ofta träffad annars, men tydligen hade det andra laget antingen tur eller superhuman-krafter. För dem tog konstant lyra på bollarna jag kastade, och så åkte jag ut så i stället. Det suger att sitta på bänken! Då vill man bara gå ut igen och spöa skiten ur dem, haha :P

Bilder från skolan i dag:


Ubergulliga Ellinor! :D


Åter igen, Hanna och hennes miner! :D Roligt!


Så här vacker är man när man sjunger. På en skala 1-10, är det 0. :O


Sen måste jag ju få slänga in en bild på min Älskling nr.3, Fjodor Fisen Raketen Pipleksaken. :D

Ciao!

Barolisch

Hej hallå igen :) I dag var det en bra dag i skolan, jag lärde mig mkt och jag känner att jag har koll. Big time! :D
Efter skolan så gick jag och Ella ut på hundpromenad, vi skulle mötas på isen.
 Nu kommer den RIKTIGT läskiga biten. Eftersom det har varit plusgrader nu i två dagar, och i dag så blev det minus, så har det blivit en tunn skorpa på vattnet. Vilken knakar och stånkar så fort man tar ett steg. Jag var helt ensam med Micro,
och isen börjar KNAKA under mina fötter. Ni vet, sådär i filmer som innan den går sönder under fötterna på en. Vid varenda steg gick en lång smäll genom hela sjön! :S Sen så följde Ella med hem och vi pluggade matte och Mamma som då var vår privatlärare fixade tacos till oss! Mums :P www.ilus.blogg.se

Lite bilder från de senaste två veckorna:


Hanna och hennes miner! Jag och Agge målar i bakgrunden :P


Ellinor :D


Lillasyster Emmi! :) Fotograf: Jag


Jag. Fotograf: Mamma


Erica och Tania :D


Min disa-nalle! Stark och klarar vad som helst! :)


Hanna och jag när hon var hos tandläkaren i södertälje :D

Nog med bilder nu? Ciao!

:)

Hej hallå. Jag är väl på sådär humör i dag, känner mycket stort behov av att plugga just nu. Det känns som om det behövs fast det egentligen inte behövs. Någon mer än jag som får den känslan i bland? :S Ska nog råplugga Matte i morgon. Mitt BEHOV av att plugga eller stimulera hjärnan är konstigt. Mår rätt dåligt annars.
I morse städade jag hela mellanvåningen, dammsög, dammtorkade, vattnade mina kaktusar, strök mina kläder, hjälpte pappa måla väggen, hjälpte till att skruva fast trappräckena. Ja, händelserikt :)

Var också med Tania, Eka och Ella i dag. Vi såg på Zombieland (femte gången för mig)
Den är riktigt extremt rolig, min typ av humor. Sjukt kul.


En av favoritscenerna när han springer in i spökhuset med alla zombies efter sig :')

Fråga mig inte varför, men hade lust att lägga upp den här bilden från april 2010. Pyramidbygge på gympan :)



Ciao!




Bio

Tjaba tjena :) I går var jag på bio med Hanna, Eka och Nor. Vi såg The green hornet. Haha "den gröna getingen". Sen när blev getingar gröna?
Filmen var väl OK, jag gillar sådana filmer och blir förvisso underhållen men den hade inte mitt typ av djup som jag uppskattar :)
Kunde ärligt talat förutspå hela filmen redan från början, listade ut karaktärer och de stora händelseförloppet. Ni vet, en sån där vanlig superhjälte film. Good guys vs the bad guys. I slutändan vinner alltid det goda. Välgjord och coola effekter, ganska så hyfsad 3D (känns ändå lite kasst när man nu vant sig vid 3D tv) :)
Filmen är också en förespråkare för att "alla kineser kan karate".
Haha, rekommenderar filmen för dig som vill skratta. ;)



Vi kom till Heron city ca 3 timmar innan bion började. Vi käkade på McDonalds ( som vanligt ;) ) och fönstershoppade på Media Markt. x) Smart som HANNA är så höll vi knappt på att komma in på bion.
Vakten-"Är du 15 år än?"
Hanna-"Nej, inte än"
Som tur var kom vi in efter en stunds tjat från Hanna. Själv så "Hade-jag-redan-fyllt-femton" ;)

Lite bilder från i går:


Gulliga Erica testade massagestolen inne på Media Markt :)


Hanna upptäckte att fotmassagen kunde massera vaderna x)


Vad-massage :)


Bortse från min konstiga min och det dåliga ljuset då blir det bra. I början var vi ensamma i biografen! :D


Fett snygga Erica?! ;o


Och det är fett coolt med 3D glasögon (inte)

OCH SÅKLART lyckas det komma tre killar med igelkottshår som skymmer sikten för bioduken. Hur kan man har sån otur? Nästa hela biografen är tom och dem sätter sig framför oss? -.-



Lilla Nor kom inte med på någon av bilderna, för hon var alltid BAKOM kameran.. Suck :/

Ciao!

HEJSAN

Tjaba tjena igen, fast det var ett tag sedan :) Eller ja, rättare sagt för två dagar sedan. Som sagt är mitt internet segt som SL, alltså väldigt trögt.
Sitter hos Hanna med H nu, ska följa med henne till Södertälje och hämta hennes natt-tandställning :D
Det var det det, på tåget ska vi träna franska glosorna tills i morgon. Hemma sedan så ska jag på karate. Idag är det kumite :D


Ciao!

Hoppas

HOPPAS NI HAR DET ROLIGT I SKOLAN FÖR DET HAR JAG TRALLALALLALA!



Omnom ftw :)

Hemma again

Nu är jag hemma igen efter träningen, blev inte så fysiskt trött för vi riktade in oss mer på teknik kata än fys. Men, men roligt var det ändå! :D
Ska strax sucha lute snabbt sedan hoppa i säng och läsa igenom grammatikpappret och sedan min älskade läs-bok.
Stephen Kings "Varsel". Även filmatiserats som "The shining". ;)
Så, bara för att göra något sådär snabbt kul så tar vi åter igen "tre saker du antagligen visste om mig men som jag berättar ändå".

Tre saker du antagligen visste om mig men som jag berättar ändå:

1.
Jag har knäckt/brutit näsan för ca ett halv år sedan på simhoppet. Vilket gjorde att min näsa nu är sne.

2. Jag använder ALDRIG smink, en enstaka gång på en klassfest. (Varför ska man ha det egentligen? :S )

3. Jag har fotfobi. Finns det något äckligare än fötter? Möjligtvis fötter fulla med vårtor...

Hoppas ni lärde er något nyttigt om mig! :D




Au revoir mes amis! :)

Nu!

Nu äntligen kan jag blogga, har oturligt nog inte kunnat gjort det för mitt internet har varit så trögt :(
Nu känner jag mig glad och så igen och det känns som jag har koll på allt inom skolan, och mitt liv utanför för den delen. :) Var lite deppig i slutet av dagen, och mentalt trött. Jag gick hem och tog en tupplur, sedan satte jag i gång med läxorna!
Tack Agge och Ellinor, ni muntrade faktiskt upp mig när vi gjorde sällskap genom skogen! :D
Now I'm back on track och gla'.
Sitter nu och sentimental kollar sommarbilder från landet! VILL HA SOMMAR NU DÖ JÄKLA VINTER! :@
Karate strax nu också, jag bara älskar att träna. Kan nog inte leva utan det!


Micro och jag på landet i Finland, vi är ute och simmar! <3 Vattentät kamera btw.


Elias och jag äter pannkakor i gillestugan. Mommo steker pannkakor över elden. :D

Utsikt från stugan! Maffigt va? :D

Elias skvätter vatten på mig, Micro bara kollar :') Den bjuder jag på!

Sedan har jag 1000 underbara bilder till på landet som jag SKULLE kunna visa, men inte kan.. :(

LÄNGTAR TILL SOMMAREN SOM IN I HELSKOTTA!

ska på träning nu, ciao!

RSS 2.0